Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
a to proč? já když jsem to dělal na své Záfě, tak jsem před montáží odpojil i baterku, jak se někde hýbe s drátama, tak raději bez šťávy zkus odpojit tu baterku tak na 10 min a pak uvidíš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
tak jsem ani neodpojoval...jel jsem do zlina do makra a kdyz jsem se vratil, tak to najednou slo...jsem z toho muflon Asi tam dam zpatky ten modul a otocim zlin, treba se to rozbeha
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
JoeL: Důležité jsou PINy ŘJ (pokud opravdu nesedí barevné označení kabelů - to jsi ale první případ). Všechny moduly ode mne procházejí zkouškou funkce, takže jsi ho pravděpodobně špatně zapojil. Zkontroluj PINy. Modul montuji při vypnutém zapalování bez odpojení baterie (odpojení však není na závadu, ba naopak).
Pokud nejde druhé zamčení (závora, alarm), zaměřil bych se na dveřní spínač u řidiče. Přečti si TOTO.. Pokud jsi zapínal zapalování z místa spolujezdce, tak se nediv, že nešlo druhé zamčení.
Modul do komína házet nemusíš, stačí když mi ho poštou za 15 Kč pošleš zpět a já Ti rád vrátím peníze. Zájemců je mnoho.
Pokud nejde druhé zamčení (závora, alarm), zaměřil bych se na dveřní spínač u řidiče. Přečti si TOTO.. Pokud jsi zapínal zapalování z místa spolujezdce, tak se nediv, že nešlo druhé zamčení.
Modul do komína házet nemusíš, stačí když mi ho poštou za 15 Kč pošleš zpět a já Ti rád vrátím peníze. Zájemců je mnoho.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
tak uz jsem se trochu vyvztekal a zapojil to znovu, zkontroloval piny a vse je tak, jak jsem psal puvodne...ted mi teda druhe zamceni jde i s modulem, okna ale stale nedojizdi...kde by tak asi mohl byt problemo?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Já bych asi zkusil nastavit dojezdy.
takze musim pockat na Trdla, az mi to povoli v RJ, je to tak?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
JoeLi to se v ŘJ centrálu nepovoluje. Půjčil jsem si Defovovu větu (snad mi tu drzost promine), ale líp bych to neřekl, natož abych to srozumitelně vysvětlil.
Defender píše:A máš na tom okně nastavenej auto dojezd ? Tzn. že ho zavřeš "knoflíkem", ale při zavírání stále držíš a pak opačně
JoeLi: JASNĚ! Jak píšou kluci. Teď už jen naprogramuj dojezdy oken a začne Ti to fungovat. Stáhni okýnka dolů a podrž vypínače ještě tak 2 vteřiny po úplném stažení. Pak to samé nahoru. Zase je přidrž alespoň 2 vteřiny. A s tím zapínaním zapalování od spolujezdce jsem měl pravdu, že? A víš proč to tak je? Aby se řidič nemohl zazávorovat a zaalarmovat v autě.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Apiku, mel jsi pravdu cece Asi jsem fakt bouchal nespravnyma dverma To rikam furt, ze jsem automobilova lama, ale nikdo mi neveri
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Joeli, Joeli... Hlavně že ti to už chodí... normálně jsem se teď děsil, co vše jsi odpálil když jsem četl, že jsi to napojoval na jiné piny...
END
ja na to prave koukal jak blazen, protoze do tech spravnych pinu mi vedou jine barvy kabliku, tak mi to bylo divne no Za chvili jedu do Zlina, tak treba rozchodim i dojezdy
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Piny musíš dodržet!!!! barvy kabelu až tolik neřeš. A dojezdy, až sedneš do auta, tak podrž stažení dolů a drž i když už budou až dole, ozve se nepatrné cvaknutí, pak to samé na zavření, zase to cvakne, tím budeš mít dojezd naprogramován. Ale to už tu je napsáno asi milionkrát...
END
kdyz uz resime dojezdy...blbne mi prave zadni okno...nekdy funguje, nekdy ne...asi bude problem v kabelazi, co vede do dveri...prenecham odbornikum jsem na to lama
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Zadní stahovačky prý zlobívají, nemám tak nemám přímou zkušenost.
Jinak samozřejmě i já jsem zkoušel zamykat na 2x za volantem a nešlo a venku OK
Jinak samozřejmě i já jsem zkoušel zamykat na 2x za volantem a nešlo a venku OK