i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
NO ja som to ratal z km z pal. pc. Ale tak preco mi pise pozom ze minute palivo tolko a tolko a v skutocnosti natankujem aj o dva litre viacej do prveho cvaknutia pistole. Mam to priamo na RJ pripjene, a kabel mam tieneny.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Meranie nádrže nie je presné, minuté palivo sa napočítava podľa RJ. Aj pištoľ nemusí vždy vypnúť rovnako, záleží na vonkajšiej teplote atď.
Ešte som dopisoval predchádzajúci príspevok pozri sa...
Ešte som dopisoval predchádzajúci príspevok pozri sa...
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Hej hej..Kraken mam to presne tak isto ako ty.....A tak viec, na plnu nadrz ti vypise pal pc ze mas priemernu dajme tomu 5,6 a ked ides dotankovat do plnej tak si vyratas podla bloku 6,5....co je uz rozdiel..Po kazdom tankovani do plna, v podstate inac ani netankujem vymazavam pal. pc.
Ale stále ti ukazuje menej ako je skutočnosť ? V prvom rade si nastav korekciu. Mne ukazovalo viac skoro o liter na 100 km.
No nastavil by som si....Hehe....uz som to tu pisal...ze raz mi ukazuje o 0,3 menej, a raz az o 0,9
Keby to bolo aspon stale rovnako....ale toto?
Keby to bolo aspon stale rovnako....ale toto?
Aspoň to daj do stredu toho rozdielu a potom uvidíš.
Aha, Langdone já předtím asi nepochopil, co myslíš. Jak už ti napsal kraken, ty nenatankuješ pokaždé stejně do nádrže, i když tankuješ do plné, záleží hrozně moc na tom, jaká je teplota okoli, teplota čerpaných pohoných hmot, atmosferický tlak, jak dobře jim pistole zvládá odsávat výpary... Prostě jak už se tu řešilo, jednou natankuješ 49 litrů a je plná nádrž, jednou natankuješ 52 litrů (nepochopitelné, ale je to tak do astry se dá nalejt skoro 55l, měl jsem to tenkrát vyfotit)... Takže pokud ty bereš jako pevnou minci jen to kolik ti ukazuje PP že spotřeboval paliva a ty tam naleješ o dva litry víc, není chyba v PP...
END
Trdlo, dakujem......Presne to mi nesedelo....Ze, som vzdy dotankoval viacej ako mi ukazal pal pc spotrebovane palivo.
zdravím Vás, chlapi,
nakoľko tento PP vie aj zapínať svetlá, robil to už niekto??
uvažoval som nad zapojením výstupu ovládania svetiel PP do konektoru, čo je pripravený na origoš zapínanie svetiel (za poistkovou skriňou).
tak isto by ma zaujímalo, či je vôbec nejaká kontrolka na prístrojovke vhodná na to, aby indikovala zapnuté svetlá? skúšal to už niekto??
dík
nakoľko tento PP vie aj zapínať svetlá, robil to už niekto??
uvažoval som nad zapojením výstupu ovládania svetiel PP do konektoru, čo je pripravený na origoš zapínanie svetiel (za poistkovou skriňou).
tak isto by ma zaujímalo, či je vôbec nejaká kontrolka na prístrojovke vhodná na to, aby indikovala zapnuté svetlá? skúšal to už niekto??
dík
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER
Bratislava - ZM - ZA
Bratislava - ZM - ZA
Dakujem za odkaz, kontrolka je v pohode, topic som našiel.
viac ma zaujíma ten PP a zapínanie svetiel.. nikto to nezapájal?? bo chalan, čo ich robí ma len slabí popis ako to zapojiť a nerad by som niečo odpalil..
viac ma zaujíma ten PP a zapínanie svetiel.. nikto to nezapájal?? bo chalan, čo ich robí ma len slabí popis ako to zapojiť a nerad by som niečo odpalil..
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER
Bratislava - ZM - ZA
Bratislava - ZM - ZA
Tak chlapi, ja mam ten pal. pc asi dost posahany...Zasa mi vyratal blbost...Ale tento krat riadnu.....Podla pal pc. spotreba 5,4 a podla blocku 7
Koukám, že Ty máš problém od rádia až po anténu Nemyslím to zle, ale když pomineme menší nepřesnost která se dá řešit korekčním koeficientem, tak tohle je tak markantní rozdíl, že dle mého názoru buď:
1. je chyba v počítání u Tebe, ale to snad ne
2. máš blbé nastavené některé položky v PPC
3. máš něco blbě zapojené, PPC dostává špatné info a výsledek neodpovídá realitě
4. je chyba v PPC (ale to by musel posoudit autor, jestli k takové chybě mohlo dojít)
Radu bohužel nemám, ale podle teorie Occamovy břitvy nejjednodušší řešení bývá to správné.
Zkus si nechat zkontrolovat zapojení a nastavení a případně i vedení paliva. Víc mě bohužel nenapadá
1. je chyba v počítání u Tebe, ale to snad ne
2. máš blbé nastavené některé položky v PPC
3. máš něco blbě zapojené, PPC dostává špatné info a výsledek neodpovídá realitě
4. je chyba v PPC (ale to by musel posoudit autor, jestli k takové chybě mohlo dojít)
Radu bohužel nemám, ale podle teorie Occamovy břitvy nejjednodušší řešení bývá to správné.
Zkus si nechat zkontrolovat zapojení a nastavení a případně i vedení paliva. Víc mě bohužel nenapadá
Napojenie mam spravne.....Ratam to spravne. A taktiez mam vsetky polozky v pal. pc nastavene spravne...X krat skontrolovane....
Tak už zbývá jen s někým prohodit moduly a zkusit a budeš vědět na čem jsi..