Výměna žárovek podsvícení - foto
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna žárovek podsvícení - foto
Tak jsem to rozdělal a prosím o radu. je tam dioda i odpor. odpor jsem nechal a vyměnil za jinou diodu a nesvítí to. kdyz jsem si vzal doma svou 8V bateri na které zkousim diody jestli sviti a připojil to na tu novou diodu co jsem do ovládání stahování oken dal tak svíti ale v autě nesvíti. a když vezmu z druhých dveří, kde je zatím jeste původní dioda tak ve dveřích svítí ale když spínač napojím doma na tu baterii tak se mi nerozsvítí . v čem je chybička? a může mi někdo když tak popsat piny na tom spínači? je tam 1, 2, 3, 4. Děkuji
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- Reklama
prosím prosím....jaká žárova/žárovky jsou v tlačítkách na klimu,vyhřívání zadního okna a klapky??? Resp. jakou žárovky či diodu koupit pro změnu podsvícení na modro???
+ ještě podsvícení zapalovače
+ ještě podsvícení zapalovače
- vasekpetr1
Podsvícení popelníku se zapalovačem dělá jedna žárovka 1,2W se světlovodem, ke které se dostaneš po vytažení tělesa zapalovače. U tlačítek tuším je to obdobně: za přepínačem rychlosti ventilátoru je žárovka 1,2W a světlovody rozvádí světlo za tlačítka.
Pokud chceš změnit podsvícení na modré LED, tak buď patice přepájet z žárovky na ledku s předřadným odporem nebo koupit v nějakém tuning obchodu hotové ledky s paticí.
Pokud chceš změnit podsvícení na modré LED, tak buď patice přepájet z žárovky na ledku s předřadným odporem nebo koupit v nějakém tuning obchodu hotové ledky s paticí.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
no přepínače rychlosti ventilátoru,topení atd mám indiglo...ale to nepodsvítí i ty tlačítka podtim(nebo ano?), takže ty budou mít asi samostatnou žárovičku...vasekpetr1 píše:Podsvícení popelníku se zapalovačem dělá jedna žárovka 1,2W se světlovodem, ke které se dostaneš po vytažení tělesa zapalovače. U tlačítek tuším je to obdobně: za přepínačem rychlosti ventilátoru je žárovka 1,2W a světlovody rozvádí světlo za tlačítka.
právě mi jde o to co jim v tom obchodu říct co vlastně potřebuju
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
chtěl bych teď o volnu konečně předělat to podsvácení na modro..
tak jestli jsem správně studoval tak tam je s paticí T5...
Nevite nekdo, kde muzu sehnat a co to je za patici zarovicky v ovladani svetel (nalevo nize od volantu)?
Bylo: Opel Astra 1.6 16V, Z16XE, 2004, Njoy, hatchback
Je: Mazda 6 GH, 2.0, benzín, kombi
Je: Mazda 6 GH, 2.0, benzín, kombi
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
hezké, hezké .... já tam mám dva 5 cm diodové pásky do kříže a svítí to luxusně...asi s páskama bylo méně práce než s tím tvojím pane...hlavně ale že výsledek je dokonalý ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
jj šlo to ....
mám to tam panáčku !!! ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
na tuto fotku se taky chystám, jen doufám že to u gečka pujde tak pekne vyloupnout jak u tebe![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
na tuto fotku se taky chystám, jen doufám že to u gečka pujde tak pekne vyloupnout jak u tebe
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
je to stejný jaku zafiry tak u Gčka
martasku, tady to mam zatím spodek podsvícený do kříže těma diod. páskama
![Obrázek](http://imageshack.us/a/img812/6388/20121022180836.jpg)
![Obrázek](http://imageshack.us/a/img812/6388/20121022180836.jpg)
chipp píše:martasku, tady to mam zatím spodek podsvícený do kříže těma diod. páskama
pomooc...jaké diodové pásky? je tosnažší než menit žárovky???
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
předem se omlouvám, jsem absolutní laik!!!!
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
tak diodový pásek je lepší protože jak jsou diody za sebou tak osvítí větší plochu než dioda co má standartní rozptyl 120° ... chce si to jen pohrat s propojením a dopasováním, ale výsledky jsou vynikající, místo všech žárovek jsem dal pásky, krom ovládání el . oken, tak jsou diody, ale jinak na pásky nedám dopustit, hlavně se nemusíš drbat s odporama, které tam jsou už integrované, přitom na diod. žárovku musíš počítat s odporem a přidělávat ho k diodě.
chipp píše:tak diodový pásek je lepší protože jak jsou diody za sebou tak osvítí větší plochu než dioda co má standartní rozptyl 120° ... chce si to jen pohrat s propojením a dopasováním, ale výsledky jsou vynikající, místo všech žárovek jsem dal pásky, krom ovládání el . oken, tak jsou diody, ale jinak na pásky nedám dopustit, hlavně se nemusíš drbat s odporama, které tam jsou už integrované, přitom na diod. žárovku musíš počítat s odporem a přidělávat ho k diodě.
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
budíky mám takhle
kam to jde, tam jsou pásky
![Obrázek](http://img594.imageshack.us/img594/4117/48571532085143793091459.jpg)
kam to jde, tam jsou pásky
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrázek](http://img594.imageshack.us/img594/4117/48571532085143793091459.jpg)