i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
Hm, tak by jsi měl jezdit v autě s Marťou.... Ta mtam má podobný průměry, já se na ně nedostanu...
Obráceně pozor na podtáčení motoru a tím možnost zakarbonování...
Obráceně pozor na podtáčení motoru a tím možnost zakarbonování...
END
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
OT: neboj držím to min na 2000 otáček..dávám si na to pozor...a za další tankuji na SHELL nebo OMV a občas tam vyleju nějakou srajdu na čištění motoru od karbonu
Ale zázrak ten modul....
Ale zázrak ten modul....
Karbon sem, karbon tam, copak já s ním udělám..
Ono když můj motůrek má optimální tah od 2000 výše, tak to ani jinak nejde, pak bručí a je nespokojený..až se bojím, že na mě modul začne výhružně blikat
Čističe nepřidávám, ale sem tam motor protáhnu do červeného ať si pochutná, to by mělo na karbon pomoct (?).
Vy, co máte vyšší verzi modulu, používáte to na klimu ? Přemýšlel jsem o upgrade, ale nechci odrovnat elmag.spojku - i když bude nastaven teplotní rozsah, nebude přece jen spínat častěji než normálně ??? (nevím jak vám, ale mně čas od času klima jakoby sepne a rozepne, takže nějaké čidlo asi už v sobě má..)
Ono když můj motůrek má optimální tah od 2000 výše, tak to ani jinak nejde, pak bručí a je nespokojený..až se bojím, že na mě modul začne výhružně blikat
Čističe nepřidávám, ale sem tam motor protáhnu do červeného ať si pochutná, to by mělo na karbon pomoct (?).
Vy, co máte vyšší verzi modulu, používáte to na klimu ? Přemýšlel jsem o upgrade, ale nechci odrovnat elmag.spojku - i když bude nastaven teplotní rozsah, nebude přece jen spínat častěji než normálně ??? (nevím jak vám, ale mně čas od času klima jakoby sepne a rozepne, takže nějaké čidlo asi už v sobě má..)
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to tě nechápu sepne rozepne samostaně...?!?!??!?!
já klimačku s touto funkcí neměl kdy odzkoušet..šak to mám pár dní ale jak se pojede na výlet určo odzkouším.....ale co vím tak chladí báječně po ošetření v dennýho servise
já klimačku s touto funkcí neměl kdy odzkoušet..šak to mám pár dní ale jak se pojede na výlet určo odzkouším.....ale co vím tak chladí báječně po ošetření v dennýho servise
Myslím to tak že klima občas cvakne a po chvíli zas, tak jsem myslel že to má souvislost s nějakým čidlem které ji řídí.
Pokud není zapnutá klima tak mi nic necvaká.
Samozřejmě mám manuální
Pokud není zapnutá klima tak mi nic necvaká.
Samozřejmě mám manuální
kdo je ochoten mi zapojit a sehnat všechny potřebné věci aby mi tid fungoval jako palubní pc??
samozdřejmě to nechci zadara. nabídky přes SZ díky chlapi...
samozdřejmě to nechci zadara. nabídky přes SZ díky chlapi...
ND na OPEL ASTRA G !
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
dotaz ohledně pc...jsem tedy dnes náhodou zpozoroval že ujete km na palub pc se nerovnají s ujetými km na budíkách! ted kde je chyba?!?!??
první co mně napadlo že proměřují budíky jelikož tam mám gumy 205/55 R16, a proč se domnívám že proměřují budíky? protože u palubního pc si mohu nastavit rozměry pneu!
Ted Trdlo raď
první co mně napadlo že proměřují budíky jelikož tam mám gumy 205/55 R16, a proč se domnívám že proměřují budíky? protože u palubního pc si mohu nastavit rozměry pneu!
Ted Trdlo raď
aj v navode od davida je pisane ze ked das priamo rozmer pneu tak ti to meria presne, a tym padom sa ti to nemoze zhodovat s palub doskou. No nie?? david pisal ze je tam rozdiel 2%
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Radime, proměřuje Ti přístrojovka. Jelikož je nastavena na 195/60/15 a na autě máš fyzicky 205/55/16. To znamená, že teď máš gumy, které mají o 16mm jiný průměr, což je na obvodu pneu +53mm oproti těm 195/60/15 a tak ti vzniká odchylka nějakých 2,74%. Takže když porovnáš údaj z PP, kde máš nastaveny správné pneu a údaj z přístrojovky, mělo by na přístrojovce být o 2,74% nižší číslo než je na PP.
END
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
aha..tak to bude přeci jen ono mno měl jsem na palubním pc 150km a na budíku 143km takže mi celou dobu proměřují budíky..a já si říkal že najedu nějak málo kiláčku na nádrž....
kdo si chce prividelat?
A poradi co vsechno potrebuji k tomu aby mi TID ukazoval spotrebu a dalsi vychytavky. A taky mi to za nejake penize zabuduje a zprovozni.
Prosim o nabidky formou SZ.
Diky.
A poradi co vsechno potrebuji k tomu aby mi TID ukazoval spotrebu a dalsi vychytavky. A taky mi to za nejake penize zabuduje a zprovozni.
Prosim o nabidky formou SZ.
Diky.
ND na OPEL ASTRA G !
Tak mně to proměřuje o víc, cca 10% A to mám místo 195/60/15 jen 195/65/15.
inak chalani, co sa tyka odjazdenych km an TIDe, malo by to byt presne ked sa tam zadavaju gumy nie?
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
teraz co som dal tie 215/40/17, tak mi origo kilometrovnik na 600km silha asi o 6km oproti realu na tide
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti