Vojta píše:Tempomat jde jenom do dieslů 2.0 a 2.2 a do benzínů co jim začíná kod motoru písmenem Z, tzn. např Z16XE - základní věc je podivat se k páčce zda tam je konektor
Já věděl, že to z Tebe dostanu
tak to si za ni dal víc než v opluJardaB píše:Tak jsem koupil v Bennettcars páčku za 1904,- Kč s DPH.
Páčka už je zamontována, zkontroloval jsem všechny konektory a tempo furt nemaká. Budu tedy muset otravovat Opel servis, kvůli ŘJ. Jenže mi to nechtěj udělat na počkání, pacholci. Takže bych se chtěl zeptat, zda nevíte o někom, kdo by mi to zapnul a řekl mi, co vlastně ta ŘJ ještě umí. U VW se dá nastavit zamykání auta při 20 km/h. Konkrétně tohle bych chtěl taky. Tu a tam vozím dražší věci, tak se zamykám manuálně a přijde mi to jako otrava.
Já vim, no, ale když už jsem tam byl...Vojta píše: tak to si za ni dal víc než v oplu
Musel jsem pro ně jít do autaVojta píše:kolik si dal za šrouby a jaký tam maj?
Pro šrouba si zajeď do Abi. Byl jsem tam pro ně v sobotu a místo 950,- jsem platil 650,- Taky nevím za co sleva. Jen jsem řekl, že chci kvalitní za hezkou cenu. Značku z hlavy nevím, ale můžu se Ti kouknout a ráno Ti to sem napsat.Vojta píše:kolik si dal za šrouby a jaký tam maj?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |