jj, kačera po Jizerkách už netahámPETR 72 píše:Tak ty už taky nejsi nejmladší , když pamatuješ Gora-( bělouše)
Centrální zamykání nejde
- Reklama
-
jeste k dalkovemu ovladani centralu: ted koukam do servisni knizky k memu autu a koukam ze je tady dokonce polozka "vymena baterie v dalkovem ovladani", interval cca 40 tkm (nebo 2 roky, to jsem z toho nepochopil, nemcinou)
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
caaute problem s centralom ide mi odomknut cez D.O. ale uz zamknut sa neda iba alarm zapne nic ine ani nepohne motorcek asiii ale ked zamknem klucom po jednom alebo z vnutra tak odomknem co moze byt ja uz neviem
Opel Astra 1.2 16V,3dv.,4xairbag,posilnovac riadenia,ABS,stresne okno,85000km,hudba Sony,12"subwoofer Magnat,zosik Sony Xpold,,R15 Artec RH Cup,magmarot
Přijímač signálu DO je umístěn pod čalouněním předního sloupku u spolujezdce.ondrazalsky píše:to je fakt, nicmene obcas mi to funguje na 2 metry a ni nemusim mirit na auto, a nekdy stojim primo u vozu a mackam to 5x nez to zamkne. vite nekdo kde je vlastne presne v aute ten "prijimac signalu" z do?Zigi píše:Tu dalku v centralu uz jsme tady resili.Max to slo nekomu tak 5m,me asi 2-3m!
Je lepsi,kdyz to jde jen takovy kousek,alespon nemusis mit strach,ze si auto nekdy nechtene z domu otevres a ani o tom nebudes vedet(napr klice v kapsy)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: CENTRÁLNÍ ZAMYKÁNÍ-PROBLEM
Mam podobny problem, ale spis v tom ze nejde odemknout a ani kdyz vytahnu a zastrcim cudlik na dverich nic se nedeje, je jedina moznost demontaz tapecu dveri a kontrola zda treba nevypadl kabel z konektoru nebo jiny figl? jedna se o dvere spolujezdce, takze je problem to zkusit zavrit a otevrit klicem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vasekpetr1
Re: Centrální zamykání nejde
Jako první zkontroluj kabely v průchodce dveří. Potom sundat tapec a zkouknout motorek na mechanickou závadu.
Postup demontáže tapecu
Postup demontáže tapecu
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti nejde odemknout ani knoflikem tak se ti mozna zasekla zavora..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No jeste tak tyden zpet to sice obcas blblo ze to slo zamknout az treba na 3x ale zamknlo se to ale ted uz je to zamceny porad a ani tim cudlem to nejde, jak sundat tapec vim menil jsem repro, takze dokud je jeste "jaro" venku pustim se do toho, dik. Kdyby to byla ta zavora tak co s tim?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zeťákovi na Vechtře to takhle blbne.Musí několikrát otočit klíčem v zámku,aby otevřel dveře spolujezdce.Myslím že by si měl začít od zámku řidiče,tam odtud jde signál do dalších dveří.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no miloši poradim ti vyndej zamek ven zkontroluj ho mechanicky jestli funguje a rozeberho. uvnitř najdeš mikrospínač no a ten odpajíš koupiš novej a vyměníš. pak to složíš daš do konektoru a vyzkoušíš jestli to funguje nebo ne.. občas tam odejdou ty spinače a pak to blbne ze to někdy nejde otevřít někdy to otevřít jde. pak se to zasekne a nejde to otevřít ubec.. mě se třeba stalo ze se mě sekl čudlík a nemohl sem ho vytahnout.. protože se ten zamek zasekl kvuli tomu zeneveděl jakou ma polohu jak nefunguje ten mikrospinač.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998