Vybitá baterie
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč by vyndával radio ?.... jde to řešit pojistkou....
Ale můj typ je na nevyskočený zámek zapalování... Klíč si vyndal, ale zámek nevyskočil ven po vytažení klíčku, zůstal tak jak byl a tak zůstaly zapojené obvody které drží... zkus...
Ale můj typ je na nevyskočený zámek zapalování... Klíč si vyndal, ale zámek nevyskočil ven po vytažení klíčku, zůstal tak jak byl a tak zůstaly zapojené obvody které drží... zkus...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Hanzzz: Zkus nejprve pořádně dobít baterii.
Pak změř klidový odběr auta po uzamčení (všechno musí být vypnuté) - pokud bude vysoký, tak jdi po jednotlivých proudových okruzích (pojistkách). Pokud bude vše OK a pokud se bude opakovat, tak jí dobij znovu a můžeš jí zkusit oživit nabíjením pomocí malého proudu (v řádu desítek mA) po delší dobu (klidně přes víkend - ale hlídat). Pokud nic nepomůže - koupit novou.
Pak změř klidový odběr auta po uzamčení (všechno musí být vypnuté) - pokud bude vysoký, tak jdi po jednotlivých proudových okruzích (pojistkách). Pokud bude vše OK a pokud se bude opakovat, tak jí dobij znovu a můžeš jí zkusit oživit nabíjením pomocí malého proudu (v řádu desítek mA) po delší dobu (klidně přes víkend - ale hlídat). Pokud nic nepomůže - koupit novou.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Re: baterka
Jak píše Frydex - zůstává Ti viset zámek řízení. Pokud ne, tak odpojit baterii, nebo ještě lépe vytáhnout rádio, nechat ho tak 10s a pak dát zpět. Budeš muset jen zadat kód a všechny předvolby naladit znovu.Karl píše:Mám takovej problém...bloklo se mi autorádio na Zafiře a na nic nereaguje, nedá se zapnout, ale přitom zůstal rozsvícený display a ovladače na volantu...no a po týdnu na mrazech je baterie vybitá. Netušíte co s tím ? Dá se to autorádio odpojit třeba vyhozením pojistky ?
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Tak baterka je nabitá, nejdřív jsem si musel vyhrabat auto (to je sněhu ) a pak jsem ji tam hodil,.. když jsem daval kontakty, lehce to zajiskřilo, je to normální? Nebo něco špatně?
Ale auto nastartovalo jako za mlada, až jsem se divil
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
-
- Kontaktovat uživatele:
normál.. je tam odběr dycky, tak to jiskří...
Moje Astrina 1,7DTi
Zajiskří vždycky, nemáš Š 120 . Je to součet proudové špičky (centrálu, rádia, řídicích jednotek a kdoví co ještě).Hanzzz píše:Tak baterka je nabitá, nejdřív jsem si musel vyhrabat auto (to je sněhu ) a pak jsem ji tam hodil,.. když jsem daval kontakty, lehce to zajiskřilo, je to normální? Nebo něco špatně?
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Stihnul jsi reagovat dřív než já upravit příspěvek, a vidím že už ho tu nemám vůbec :DAPiK píše:Hanzzz má originál rádio - nebo alespoň na srazu měl.Hribek píše:A máš tam original nebo něco jiného? Já jsem tento problém míval dost často s VDO 2304, chtělo to jen pročistit kotakty na ISO konektoru a byl klid.
Re: Vybitá baterie
Díky za rady, nakonec jsem to provizorně vyřešil vyděláním pojistky k rádiu...tím pádem žádný svítící display ani podsvícení na volantu a baterie drží... a rádio se bude řešit jak bude čas.
Karl
Tak se taky zařadím do fronty
Ráno přijdu k autu...centrál odemkne z posledních sil a pak už nic
Dojezdy mám skoro dva roky a myslim, že těma to nebude, páč se to nikdy takhle neku.vilo.
Ale furt mi třeba svítí "eject" tlačítko na changeru - i když vytáhnu klíček - a to nevim jestli má svítit nebo ne, páč to nemám s kym porovnat
Chlápek to zkoušel měřit a auto v klidu šťávu žere...podle výrazu v jeho ksichtu asi víc než by mělo...nevim jak moc a proč...
...o elektrice vim jen to, že začíná na "e"
Ráno přijdu k autu...centrál odemkne z posledních sil a pak už nic
Dojezdy mám skoro dva roky a myslim, že těma to nebude, páč se to nikdy takhle neku.vilo.
Ale furt mi třeba svítí "eject" tlačítko na changeru - i když vytáhnu klíček - a to nevim jestli má svítit nebo ne, páč to nemám s kym porovnat
Chlápek to zkoušel měřit a auto v klidu šťávu žere...podle výrazu v jeho ksichtu asi víc než by mělo...nevim jak moc a proč...
...o elektrice vim jen to, že začíná na "e"
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Pokud se mi vybije baterie,jak mám zamknout auto?
Třeba zamačkat čudle ručně? a dveře řidiče snad jdou zamknout klíčem i bez elektriky ne? Sice jsem to u Astry ještě nedělal, ale u jiných aut ano. Snad by tam neměl být nějaký zádrhel.
Astra Caravan 1.7TD X17DTL, r.v.99
Hej, tak to funguje, len nezabudni aj kufor zamknut....Ja som to tak uz musel par krat spravit...ked som prisiel k autu, normal dialkovym odomkol,, ale uz potom nezamkol......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jo čudle a jaký,ty co bývaj na starých autech na nový nemontujou,bych se neptal kdyby tam byli,další návrh?Janson píše:Třeba zamačkat čudle ručně? a dveře řidiče snad jdou zamknout klíčem i bez elektriky ne? Sice jsem to u Astry ještě nedělal, ale u jiných aut ano. Snad by tam neměl být nějaký zádrhel.
Pockej, oni na nektery Astry G nedavali ty cudle? To je nejaky divny, vzdycky musi byt moznost to zamknout nebo odemknout rucne.
Jeste jsem si vzpomnel, ve fordu se zamackavaly primo kliky uvnitr
Jeste jsem si vzpomnel, ve fordu se zamackavaly primo kliky uvnitr
Astra Caravan 1.7TD X17DTL, r.v.99