Dálkové světla - problém s páčkou
- vasekpetr1
Re: Dálkové světla - problém s páčkou
U mě byl například problém v páčce, po jejím rozebrání a odehnutí klidového kontaktu na světelné houkačce se problém odstranil. ale někdo tu měl problém i s relátkem. To relé by mělo být snad stejné i pro vyhřívání zadního okna, čili bys mohl provést záměnu v pojistkovce a tím určit blíže zdroj problému.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
Problém je, že mi to udělalo za půl rok jen 3x To se potom špatně hledá problém. Akorát, když u se to stane, tak mě štve oslňuji ostatní řidiče a musím pořád přepínat páčku, než to nakonec zhasne
Opel Astra G Caravan 1.7DTi 16V 55kW
- vasekpetr1
Můžu tě uklidnit - u mě byl projev závady naprosto stejný. Nedělalo to trvale, ale poze jednou za čas. Pořád jsem musel koukat na kontrolku dálkových, jestli po přepnutí zhasla. Pak jsem se naštval, sundal kryt hřídele volantu, vytáhl sdružený přepínač světel, rozebral, odehnul kontakt, složil a od té doby bez jediného problému.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,