Tzv. Druhý centrál nejede..:-(
Re: Tzv. Druhý centrál nejede..:-(
ja mam tiez sony CDX GT414U, a ked bol kazdy zvlast (cerveny a zlty), tak bez kluca mi to neslo tak to mam spojene a predna panel vzdy vyberam
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- Reklama
Aj všetky Blaupunkty tak fungujú a spolupracujú aj s aut. zvyšovaním hlasitosti podla rýchlosti...Trdlo píše:... jsem tam před současným VDO Dayton CD 4403 měl MS4100 a fungovalo v pohodě, SONY CDX (už nevím čísla) a chodilo v pohodě, A ještě jednu sonku předtím a to už nevím název a taky chodila v pohodě. Vše tak jak jsem popisoval...
Frydex: tak abych splnil slib.
Vodiče ze sonky přijdou na piny: žlutý na A7, modrý na A5, oranžovobílý na A6, červený na A4, černý na A8.
Po vytažení klíčů sonka úplně zhasne, nenaběhne u ní ten stand-by režim s obrázky na displayi, prostě zhasne, ale vše si pamatuje, když při vytaženém klíči zmáčkneš power, tak normálně naběhne.
Zkoušel jsem to teď naschvál ještě na XR CA 63OX-ce a jde to a pak i na té CDX R 3000. Ten spínanej je totiž jen ACC control, nemá žádnou jinou funkci než se napájí stand-by a dává signál pro ON/OFF.
(ta XR CA 630X je tohle i s changerem, já k ní jen nemám tu dálku)
Vodiče ze sonky přijdou na piny: žlutý na A7, modrý na A5, oranžovobílý na A6, červený na A4, černý na A8.
Po vytažení klíčů sonka úplně zhasne, nenaběhne u ní ten stand-by režim s obrázky na displayi, prostě zhasne, ale vše si pamatuje, když při vytaženém klíči zmáčkneš power, tak normálně naběhne.
Zkoušel jsem to teď naschvál ještě na XR CA 63OX-ce a jde to a pak i na té CDX R 3000. Ten spínanej je totiž jen ACC control, nemá žádnou jinou funkci než se napájí stand-by a dává signál pro ON/OFF.
(ta XR CA 630X je tohle i s changerem, já k ní jen nemám tu dálku)
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedině, ža by tam hrála roli ta Power anténa, tu jedinou nemám zapojenou...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom mi to nevysvětlíš, protože vše ostatní jsem měl zapojeno, jak popisuješ a nešlo to... prostě po vytažení klíče, si to rádio nezapnul... tma.
Moje Astrina 1,7DTi
Tma jo, ale zapnout normálně jde. Já ho snad kvůli tobě vezmu do Letňan a předvedu ti to tam.
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mám to taky tak že bez klíče si rádijko neposlechnu a to mám kabel na SONY/OPEL za 2500,-Trdlo píše:Tma jo, ale zapnout normálně jde. Já ho snad kvůli tobě vezmu do Letňan a předvedu ti to tam.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
V tom případě je jedinou variantou už to, že novější sonky to neuměj... Ty moje hrobky to ještě uměj, no. (ale narovinu, sonku do auta už nikdy....)
END
Jako bych slyšel dennyho .Trdlo píše:(ale narovinu, sonku do auta už nikdy....)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, protože máš hrobky staré jak svět. Já jsem s ním naprosto spokojený. Stará sonka mi to uměla, to máš proavdu, měl jsem výklopku ještě na kazety... Při vypnutí klíčku zacinkala ať nezapomenu na panel a šla normálně ještě zapnout. Ty nové to neumí. Ale vůbec mi to nechybí
Moje Astrina 1,7DTi
Aha a máme to tyhle taky cinkaj. A jinak Frydexi až čuchneš k pořádnýmu rádiu, jako je VDO Dayton řady premium a výš, budeš mluvit jinak.
A o sonce bych toho mohl napsat hodně špatnýho, ale třeba to byly problémy jen těch starých hrobek, tak to necháme plavat...
A o sonce bych toho mohl napsat hodně špatnýho, ale třeba to byly problémy jen těch starých hrobek, tak to necháme plavat...
END
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
takže když mám rádio Pioneer DEH-2200UB tak to nejde nijak udělat abych si zapnul rádio i bez kličku v zapalování ?:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla