Zmena podsviceni budiku po x-te... trochu jinak
Re: Zmena podsviceni budiku po x-te... trochu jinak
Stačí ti jedna místo každé žárovky, pokud chceš vyšší svítivost, tak dvě vedle sebe a jak k jedné tak k oboum přidat odpor. Ten stačí vždy jeden.
END
- Reklama
Ok,budem sa mozno opakovat ale ake teda odpory musim dat ked pouzijem tie SMD LED PLCC2? Chcem dat miesto kazdej ziarovky dve smd.
Mozete mi to vypocitat ebo ja som z toho magor...
Mozete mi to vypocitat ebo ja som z toho magor...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Viz muj vzorec, akorat sectes proudy.
Tak som si vcera objednal tie SMD PLCC2 diody cervene tusim ze 150/120 zobral som hned 30 kusov....Ja mam rad vsetkeho do zasoby...
Odpory som pozeral mam take doma.
A tieto SMD PLCC2 mozem dat aj do ovladania na volante? Nebude to az moc svietit?
Alebo ako dosiahnem aby dioda svietila slabsie.....Ked dam silnejsi odpor...ci nie?
Odpory som pozeral mam take doma.
A tieto SMD PLCC2 mozem dat aj do ovladania na volante? Nebude to az moc svietit?
Alebo ako dosiahnem aby dioda svietila slabsie.....Ked dam silnejsi odpor...ci nie?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jo správně, silnějším odporem ji snížíš svítivost.
Já mám ve volantu modrý, odpory jsem nepřidával, svítí trochu jasněji, ale je to příjemná mdrá, takže nemlátí do očí. Jinak na volantu stačí měnit kus za kus, jsou tam de facto stejný SMD LED.
Jo a kdyby jsi to nevěděl, tak zkosený roh označuje mínus na SMD LEDce. Tak si to hlídej, ať si nepřiděláš zbytečnou práci.
Já mám ve volantu modrý, odpory jsem nepřidával, svítí trochu jasněji, ale je to příjemná mdrá, takže nemlátí do očí. Jinak na volantu stačí měnit kus za kus, jsou tam de facto stejný SMD LED.
Jo a kdyby jsi to nevěděl, tak zkosený roh označuje mínus na SMD LEDce. Tak si to hlídej, ať si nepřiděláš zbytečnou práci.
END
Diky..to som vedel...Ovladanie volantu som uz mal rozobrate...skusal som tam dat 3mm led, co som mal doma...len kurna kvoli svetlovodom na tlacitkam sa to tam nevoslo...a nechcel som to nejako kvoli tomu upravovat....Len to som nevedel ze v Nitre je problem zohnat SMD ledky....
Dobre, a do kurenia a zapalovaca ste to ako riesili?
V kurenii, su tusim dve malinke ziarovecky, a na tlacitkach vnutorneho obehu vzduchu su asi dve diody, nie? A to iste aj vyhrev zadneho okna.....Co za diody su tam?
Mal ste to niekto rozobrate? Tid displej by som spravil tak, ako som to nasiel v navode tuna na fore.....A este chcem spravit aj CDR500 na cerveno....A to VDO poleti do smeti.....
Dobre, a do kurenia a zapalovaca ste to ako riesili?
V kurenii, su tusim dve malinke ziarovecky, a na tlacitkach vnutorneho obehu vzduchu su asi dve diody, nie? A to iste aj vyhrev zadneho okna.....Co za diody su tam?
Mal ste to niekto rozobrate? Tid displej by som spravil tak, ako som to nasiel v navode tuna na fore.....A este chcem spravit aj CDR500 na cerveno....A to VDO poleti do smeti.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Topení je jedno z nejsložitějších - kvůli červené a modré poloze topení, tam si s tím chce fakt pohrát a umístit správně barevné LED na správné místo, zalepit tavnou pistolí. To je fakt o hraní si s tím. Ale třeba ti to bude stačit, i když dáš jen místo žárovek ledky, tam rozhodně použij zdvojené. Zapalovač, tam prdni normální modrou žárovičku, a co se týká spínačů, ty nechávám origo, ale je tam taky SMD LED. Jen pokud ti budou svítit stejně jako podsvícení, je to pak nepřehledné...
END
Zdravim . Kde na tie budiky treba priviest + a kde - 12V aby som to mohol zasvietit na stole a tak doladit intenzitu podsvietenia. Dakujem.
Tam som to pozeral. Kde v budikoch pripojit + a - tam nie je.
ještě tu byl někde jeden obrázek, tam to bylo krásně vydět, ale nemužu to najít, ale někde se tu válí!
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
ahoj máš super podsvícení.taky plánuju si předělat podsvícení,ale potřeboval bych nejdřív poradit.pod budíkama jsou tři žárovky ale píšete že jsou lepší led diody,ale nevím jestli se dají koupit i s těma paticema nebo se to musí nějak upravovat.někteří psali,že se tam musejí přidávat ještě nějaké odpory a v tom já už se nevyznám.tak prosímtě jestli bys byl tak hodný a nenapsal mi rovnou nějaký typ těch diod pod budíky a taky pod ovládače topení,větrání a světel moc děkuji.jo a kde se dají koupit
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V prvnim prispevku nejdou fotky, muzes tokolego nejak poladit? Pripadne poslat me hodil bych to sem na server odtud uz to nezmizi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Podsvícení budíků a něco málo víc :-))
Jednou jsem se takhle nudil a rozhodl jsem se že se pustím do nějaké úpravy ) a tohle z toho vzniklo ) a tak se rozhodl se s vámi o to podělit
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((