Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
Já zkoušelfunkci v garáži. Stáhl jsem okno a zamkl dvakrát, pak jsem strčil ruku do auta a málem jsem ohluchl. Strašnej kravál. Jinak pokud máš pod kapotou ten spínač co vypadá jako houba smrduvka, tak tam alarm máš. Vnitřní ultrazvuky se dají vypnout, takže ta ruka do auta nemusí být přesná.
- Reklama
Origo (ale i většina neorigo) alarm nemá žádné ovládání. U Aster se aktivuje právě s druhým zamčením. A poznáš to tak, že se Ti někde rozbliká LEDka. U origo je to LEDka v přepínači výstražných světel, u neorigo kdekoliv. Zamkni se 2x v autě, počkej tak půl minuty a pak začni v autě tancovat. Buďto alarm začne řvát, anebo ne.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Přesně jak píšeš dimi. U origo alarmu je kapotové čidlo nepřehlédnutelné. Vnitřní ultrazvuky se dají vypnout na stropní lampičce (třeba když necháváš psa, nebo manželku v autě).dimi píše:Já zkoušelfunkci v garáži. Stáhl jsem okno a zamkl dvakrát, pak jsem strčil ruku do auta a málem jsem ohluchl. Strašnej kravál. Jinak pokud máš pod kapotou ten spínač co vypadá jako houba smrduvka, tak tam alarm máš. Vnitřní ultrazvuky se dají vypnout, takže ta ruka do auta nemusí být přesná.
A módi můžou přesouvat do nějakého topicu o alarmu .
Zapojení jakožto duševní výtvor ano - proto (a kvůli dalším věcem) jej chválím i v podpisu - ale hmotný výrobek jako takový mi dodá TrdloAPiK píše:Jen doplním, že zapojení tohoto "výrobku" je geniální řešení pocházející z dílny RomanaK.
A to netušíš, kdo ho dodal Trdlovi .
EDIT: Ten modul se má, zažije 2 srazy a pořád nebude namontovanej .
EDIT: Ten modul se má, zažije 2 srazy a pořád nebude namontovanej .
Naposledy upravil(a) APiK dne 10 dub 2009, 20:13, celkem upraveno 1 x.
Moderátor a neumí použít hledat .... Miku styď se.... O tom co je druhý zamčení je tu už několikrát psáno...Mike.S píše:Miguello:
4All: sorry za mystifikaci, neboť jsem lama, velká lama , ono mi to funguje, jenom je to slyšet o dost míň, než to zamčení na jedno stisknutí
proto jsem si myslel, že to nefachá jak to vlastně funguje, to první zamčení bych chápal, ale co to druhé, to zamyká co?
a super je, že si teď můžu udělat to zavírání okne podle RomanK
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já se stydím fakt a co že je to to hledat, kde to mám hledat?
no to je mod jako prase, hledat neumí a ještě OTčkuje, asi si dám BAN
no to je mod jako prase, hledat neumí a ještě OTčkuje, asi si dám BAN
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ee, někdy jsem trochu shnilý mno, už jsem to našel, takže i pro ostatní, vlákno o DO a centrálu je tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=266
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Nejen že tuším, já to VÍM Ale je to o kousek zpátky psáno, tak to nebudu opakovatAPiK píše:A to netušíš, kdo ho dodal Trdlovi
Každopádně 25.4. jeho cestovatelská dráha skončí - u mě v autě
Tak to by mne zajímalo kde se to na středový lampičce vypínádimi píše:Vnitřní ultrazvuky se dají vypnout na stropní lampičce (třeba když necháváš psa, nebo manželku v autě).
Mobil : 602318645
Lehce OT, ale když je řeč o stropním světýlku - na vrakáčích to Defovo světýlko měli jen poškrábaný a zažloutlý, takže stále nemám Jestli někdo máte na prodej, tak SZ, děkuji a ještě jednou sorry za OT
Jinak to vypnutí senzorů mi taky nejde do hlavy, žádné tlačítko tam nevidím a přelepovat to mi přijde trochu na hlavu..
Jinak to vypnutí senzorů mi taky nejde do hlavy, žádné tlačítko tam nevidím a přelepovat to mi přijde trochu na hlavu..
Nějak mám málo času dnes, tak jen odkážu na příručku k Opelu Astra G - tam je popis jak dočasně vypnout ultrazvuková čidla pomocí lampičky.
EDIT - tady:
EDIT - tady:
udělal jsem to zavírání maká to ale taky mi svítí erbegy i když sem to přepojil zpátky a mám tam ty dva žlutočervený ale s jením mi to maká a s druhým né