Diagnostika OP-COM
Re: Diagnostika OP-COM
Luboši, nepitval jsem detaily, ale jestli je to to, co jsi mi poslal, tak mi to s čínskou krabičkou nemluví
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Reklama
Aleši a co s kabelem si to nezkoušel ? Díky za prvotní info
Mobil : 602318645
DCEŘI SE JEDEN dostal do DOSU a hrozilo nebezpečí i BiosuDefender píše:(ještě jsem neslyšel o softu kterej dokáže odpálit nějakej HW pro domácí použití)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Nojo Spermine ale dnešní OS nejsou postavený na DOSu mají max jen emulátory, prostě jiný jádro a biosu hrozí nebezpečí jen když provádíš flash (nebo nečteš co to po tobě chce a povolíš něco co bys nechtěl), nicméně to nikdy železo nezničí, maximálně poškodí softy a zaváděcí bootsektory, což se dá vše na 90% opravit
Mobil : 602318645
no bylo to před 6 lety a s tím Dosem nevím, ale něco mi
to při startu v dosu dělá
já jsem přes PC pouze uživatel
to při startu v dosu dělá
já jsem přes PC pouze uživatel
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Tak skús to poslať na tento mail: lukas.hostak467@gmail.com
umi op-com vycist security code??????
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Pro security kontaktuj RomanK a on ti jej zajistí.Samozřejmě za poplatek ,ale daleko nižší než dealer Opel.777 620 300.aeon píše:umi op-com vycist security code??????
Nainstaloval jsem ten program , ale nevidí kabel ( krabičku). Takže se s tím nikam nedostanuDefender píše:Aleši a co s kabelem si to nezkoušel ? Díky za prvotní info
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Čus lidi.Chci rozchodit Op-coma na Win 7 ultimate x64 bit a nedaří se.Nechce to zaboha vzít ovladač.Zcédéčka to nebere,zkusil jsem stáhnout náké softy,ale pořád nic. Na XP to jelo no problemo.
Ach jo,už asi po 1500000cí si říkám:zlatý XPčka,tam mi všecko šlo,se sedmičkama furt řeším jak ten a ten program rozchodit nebo najít dostačující náhradu.
Ach jo,už asi po 1500000cí si říkám:zlatý XPčka,tam mi všecko šlo,se sedmičkama furt řeším jak ten a ten program rozchodit nebo najít dostačující náhradu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
Tak už se zadařilo,bohužel neporadím čím to bylo,resp. kterej ovladač se tomu líbil,dal jsem to instalovat ze složky kam jsem všecko stahoval a ono si to tedka něco konečně našlo.
7 x64 je vpohode, tam staci pouzit tuto verziu OP-COM.CHINA.08-2010 fixed drivers.exe
na 8 x64 az zacina sranda
na 8 x64 az zacina sranda
- Mojmec11
Přesně tohle jsem hledal,ale nenašel,ale už je to jedno,diagnoza funguje,dokaonce snad víc věcí než v XP za použití stejného softu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Defender píše:Nojo Spermine ale dnešní OS nejsou postavený na DOSu mají max jen emulátory, prostě jiný jádro a biosu hrozí nebezpečí jen když provádíš flash (nebo nečteš co to po tobě chce a povolíš něco co bys nechtěl), nicméně to nikdy železo nezničí, maximálně poškodí softy a zaváděcí bootsektory, což se dá vše na 90% opravit
defe trochu ot někoho kdo se v tom nevyzná - ale třebas brášinovi se dostalo do základovky nějaký vir, který se někam uschoval a nešel vymazat. no a když si udělal přeinstalaci tak se při prvním nastartování windowsu se naformátoval i do systému a nezaplo se to. něco podobného i s ramkama - jediné východisko bylo koupit nové ramky a základovku - takže máš pravdu že ti to nezničí mechanicky hardware, ale i tak ti to může hardware zničit softwarově... - měl to i odborník co se to zkoušel zachránit, ale bezúspěšně...