ivrai píše: . . .Rj motora ma urcite podmienky, za ktorych zrusi rezim tempomatu. . .
a za jakých podmínek ? vím pouze o dvou, kdy Ti tempomat nepůjde, ale ty si snadno ohlídáš
to neviem. musel by som mat auto s tempomatom a elektronickym plynom.
domnievam sa, ze ked nevie dosiahnut pozadovanu rychlost, ze sa vypne, napr. pri jazde dole z kopca alebo do kopca
jo, to jsou přesně ty dvě podmínky, za kterých nefunguje, které jsem měl na mysli, ale podlě mně je na to kontrolka zcela zbytečná, ale je to na každém, kdo chce, může si ji klíďo píďo dodělat
lukipuki píše:a ešte jedna otázka: v RJ sú už piny? či ich mám niekde dokúpiť. A na tú X2jku, to je nejaká pinová zástrčka či to tam treba naletovať priamo na káble ž páčky a tie káble potom rovno do RJ
nevie nikto? dakujem
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
lukipuki píše:a ešte jedna otázka: v RJ sú už piny? či ich mám niekde dokúpiť. A na tú X2jku, to je nejaká pinová zástrčka či to tam treba naletovať priamo na káble ž páčky a tie káble potom rovno do RJ
veď ja som si ju aj prečítal, ale asi som prehliadol že ako to do tej X2jky naletovať, alebo napinovať. lebo jam som s nej aj krytku dole, a neviem ako ju vyhodiť von, lebo sa mi zdá že to tam je napevno...s páčky káble do nej mám
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
lukipuki píše:veď ja som si ju aj prečítal, ale asi som prehliadol že ako to do tej X2jky naletovať, alebo napinovať. lebo jam som s nej aj krytku dole, a neviem ako ju vyhodiť von, lebo sa mi zdá že to tam je napevno...s páčky káble do nej mám
hej, v rj mám aj piny aj do nich navedené káble... preto mi je divné že tempomat not-working ... ale ma teraz napadlo, mne blbne snímač brzdového pedálu, móže to byť tým?
lukipuki píše:hej, v rj mám aj piny aj do nich navedené káble... preto mi je divné že tempomat not-working ... ale ma teraz napadlo, mne blbne snímač brzdového pedálu, móže to byť tým?
Zdravím, Už som naťahal potrebnú kabeláž od RJ do interiéru. Ešte musím poriešiť natiahnutie vodiča od poistky F3.38 .Neviete niekto poradiť kde to bude najlepšie napojiť?? Viem že najlepšie priamo na tu poistku č. 38-ale je tam zlý prístup. Pripadne ako najlepšie vyberiem poistkovú skriňu?? Dik
Astra G caravan 1.7CDTi Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
Ja som sa napojil na pin č.4 zpínača brzdy, prípadne sa môžeš napojiť aj na pin č.4 spínača spojky.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI. Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel. Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
No tak som pozeral ten spínač- a je tam parádny prístup oproti poistkovej skriny. Teraz som to pozeral aj v TIS-e a je to naozaj tak. Ďakujem za info Arwy
Astra G caravan 1.7CDTi Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
No v podstate to môžeš napojiť odkiaľkoľvek kde máš +12V, ale ja som chcel dodržať čo najviac origo schému.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI. Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel. Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL