Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Dyť to tam píše... "...na dráty vedoucí z konektoru ŘJ centrálu, nebo přímo na piny konektoru uvnitř ŘJ. ..."
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
ŘJ centrálu se nachází na pravém předním blatníku uvnitř vozu. Tedy pod plastem vpravo od spolujezdcových nohou..
Moje Astrina 1,7DTi
.
Hoj . Ja taky měl namontovani dojezd oken (rychlospojka) . A když jsem jezdil denně , tak bylo vše O.K ale když jsem odstavil auto na par dni tak jsem už nenastartoval . Tak jsem to vymontoval a dobil bataerku a ted mam klid Baterka je stara asi 10 let . A pořád držíDefender píše:No to teda byl odběr, takže kluci bacha kdo to máte a nemáte problémy (jako já je taky neměl, dokud jsem deně jezdil), tak si to radši přeměřte
Vidíš Apíku jaký máš nápady , a teď už jen aby to někdo dokázal dát na papír a následně někdo vyrobit . Já ne, jak už jsem psal, nejsme s ELE kamáradi
Asi byla někde chyba
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
funguje to dik
Myslím si pánové,že bez toho dodatečnýho obvůdku je hloupost skratovat dráty k sobě,protože pokaždý,když se pak zamkne auto,tak se okna trochu pohnou a kontakt vypne motůrek na okna a ted si vemte kolikrát za den zamknete auto,to by se rychle asi zníčil spínač oken a mohl by potom motůrek vyhořet....tak neví nevím
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nojo jenže spojením těch dvou drátů se okna zavírala až na druhý zamčeníHafronek píše:Myslím si pánové,že bez toho dodatečnýho obvůdku je hloupost skratovat dráty k sobě,protože pokaždý,když se pak zamkne auto,tak se okna trochu pohnou a kontakt vypne motůrek na okna a ted si vemte kolikrát za den zamknete auto,to by se rychle asi zníčil spínač oken a mohl by potom motůrek vyhořet....tak neví nevím
mimochodem na jak dlouho je ta montáž toho doplňku od romanak
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Takže jak to teda je, kdo to má vyzkoušený a proměřený ??
Na tohle zapojení by to mělo zamykat až na druhý zamčení (což mi dost vyhovuje, to se mi spouští alarm ) a nemělo by to mít žádný nadbytečný odběr (jako zkratování drátů, čili původní metoda)
A pokud to funguje bez závad a dokázal by to někdo nabastlit do krabky s konektory (která by se zapojila mezi Ř.J. a vedení), tak jsem ochoten i v určitých mezích zaplatit (jak už jsem psal, nejsme s Ele kamarádi) děkuji .
Na tohle zapojení by to mělo zamykat až na druhý zamčení (což mi dost vyhovuje, to se mi spouští alarm ) a nemělo by to mít žádný nadbytečný odběr (jako zkratování drátů, čili původní metoda)
A pokud to funguje bez závad a dokázal by to někdo nabastlit do krabky s konektory (která by se zapojila mezi Ř.J. a vedení), tak jsem ochoten i v určitých mezích zaplatit (jak už jsem psal, nejsme s Ele kamarádi) děkuji .
Mobil : 602318645
Klidový odběr při zapojení od RomanaK je tak zanedbatelný, že se ho nemusíte bát.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dotaz na RomanK. Bylo by možné, že by jsi mi poslal tento modul již hotový a sletovaný, abych ho jen připojil na dráty vedoucí do řj centrálu? Nejsem s elektrikou moc kamarád. Sel jsem si součástky koupit a paní chtěla víc info o tom tranzistoru. Tak jsem nějakej vzal a šel. Vypadal jsem jako idiot a ted se bojim to zapojit a dát dohromady. Ráději bych ti dal na pivko a byl v klidu než vyhořet Můžeš mi napsat klidně do SZ co by jsi za to chtěl, pokud by jsi byl tak hodnej a ochotnej mi to poslat.
Jo jo, tak to je přesně to na co jsem se tady ptal , samozřejmě za poplatek
Mobil : 602318645