ahoj,tak srandičky jo,to by ti šlo,přesto díky,je to uděláno,klidně to budu dělat každý den,né,řekni kdy přijedeš a jdu do toho,raději to nechci vidět hodně dlouho,i když nyní již víš co povolit,rozebrat a co né,určitě to zvládneš neboj,když jsem to udělal i já tak to je co říct,horší to bylo s tou odvahou začít,jak začneš už ti nic jiného nezbývá.tak mnoho zdaru,vlastně té trpělivosti,bacha na šroubky rychle padají,dobře se schovávají ale blbě hledají,já ho již nenašel,tu žárovku taky né,trpělivost,trpělivost,jsně.M&R píše:Teda lidi, na co nadáváte??? Dělali jste někdy třeba blbej náhon na tacháč? Starý klasický bovden s lankem? To je porod. Tam nevidíš, ruce vorvaný a všechno poslepu. A taky to jde. Prostě chce to se obrnit trpělivostí a jupí... za chvilku hotovo.
4 pepca: Gratuluju k úspěšné opravě. Nechce se Ti to udělat i mně? Teď když v tom už máš praxi...
podsvícení ovládacích kmoflíkú
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
mohl bych poprosit radum jak se dostat k těm obrázkům, jak rozebrat střed. panel, kvůli osvětlení? tento odkaz mě nefunguje: http://astra-g.cz/viewtopic.php?t=133.
Pánové já už jsem to kolikrát psal (z vlastní zkušenosti), že u některého typu stačí stáhnout středové kolečko ovladače (ventilátoru) a pod ním se nachází žárovička se skleněnou paticí (1.5W), která jde vytáhnout a vrátit pinzetou. Ta osvětluje jak všechny tři kruhové ovladače tak všechny tři knoflíky pod něma. Pak je ještě druhý typ kde se středový panel musí rozdělat.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravím chlapy. Sorry, že znovu otevírám tohle téma. O víkendu jsem zabojoval a vyměnil žárovičku u ovladače topení. Nebylo to nijak zvlášť obtížné, pokud by se mi podařilo sundat ten knoflík větráku hned nazačátku... Když jsem to zase smontoval, byl jsem značně zklamanej, jak málo to svítí- jen taková bludička Jde tam dát nějaká svítivější žárovička, ta 1.2W se mi zdá dost málo...A navíc už zase rupla Je to normální???