Hele Tome necituj každy příspěvek dej jenom dole odpovědět pokud to píšeš hned pod ten samy příspěvek co cituješ .
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
S váhou ještě počkej, kouknu do dat, ale rozhodně nekupuj tu, cos uváděl. To není siemens
S tou bys měl zase problémy. Na Oply pouze to, s čím to jezdilo
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
zdarec chlapáci.....řeším ted z Webim a Alzafirou špatné startování mé zafirky- teda spíše nejde mi nastartovat.
A tak hledám někoho v okoli ol, pv. pr kdo by byl ochoten a měl i stejný motor, vyměnit váhu vzduchu, popř. zapalovací lištu.....at zjistím co je potřeba zakoupit....upřímně mám hluboko do kapsy...a styl vymen to a pak to a pak zase to..a jen platit a platit a nemýt nic zpraveného mě DĚSÍÍÍÍ!!!!
X18XE1!!!!!!!!!
DÍKY JINAK TO VYPADÁ U MĚ NA ROZVOD HIHIHIHI
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Co zmatkuješ Tome,že už se ptáš v jinem vlákně na opravu řídící jednotky .Co klapku už si vytáhl
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
Podle dat mi to přijde na motor ovládání škrtící klapky. Tam se hodnoty vůbec nehýbou, váha dává relativně dost, tam se to i podle otáček vcelku mění.
Pošli mi fotku, co tam máš. Myslím škrtící klapku.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Troppau píše:Mě taky nechtěla zafira startovat - pouze točila a ukazalo se, že je vadné čidlo na klice.
Ale já mám motor Z18
no otom také přemýšlely Webi z Alzafirem.......kábliky k čidlu jsou ok.....v pc nám to vyhodilo chybu ale jen jednou....potom se už neoběvila...pořád to hlási neco o vzduchu- smes a tak nějak
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG