p.somik píše: jenže on tam má odpor s celkem 7 kontakty a objednaný je jen se 6.
určitě 7 respektive 6 kontaktů? Dle schematu je tam 5 vývodů i s motorem větráku. Nepleteš si to s přepínačem rychlosti ventilátoru? Ten jich má 7.
p.somik píše:Protože byly kontakty šíleně zarezlé, tak jsem mu je aspoň vyčistil, mysle si že to může být jen špatný kontakt, jenže teď už nejde vůbec.
Nepřehodils kablíky?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
Však přes odpor se ovládájí rychlosti, na těch fotech , co jsem tu dal je vidět rozdí, kabely přehodit nejdou, konektor má 5 kontaktů a tvarem se dá vložit jen jak patří, a ty zbývající 2 mají rozdílnou tloušťku kontaktu.
Ještě mě napadlo zkontrolovat relé a pojistky v motorovém prostoru, až bude čas, kouknu, jestli tam něco nevede
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
no mne ten ventilátor poslednú dobu raz ide raz nejde (vždy všetky polohy, proste buď ide komplet alebo nejde komplet)
čo blbne na čo sa mám v takomto prípade zamerať ???
díííkes
zdarec...mám ten sám problém- ventilátor fuká jen na 4 stupen...hledá se nekdo šikovný kdo by se chtěl s tou pojistou pohrát....jsem sice s přerova...ale klidně dojedu....
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Mal som rovnaky problem no teraz uz nefunguje vobec. zohnal som pre istotu druhy ventilator ale potreboval by som niekoho z Prahy kto by to bol ochotni vymenit. Nemam k dispozicii dielnu a ani naradie takze sam si stym neporadim.
Dupin81 píše:zdarec...mám ten sám problém- ventilátor fuká jen na 4 stupen...hledá se nekdo šikovný kdo by se chtěl s tou pojistou pohrát....jsem sice s přerova...ale klidně dojedu....
Tak teď už je špatný i větrák nebo stále jen odpor a ty to chceš vyměnit jako celek?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Dupin81 píše:zdarec...mám ten sám problém- ventilátor fuká jen na 4 stupen...hledá se nekdo šikovný kdo by se chtěl s tou pojistou pohrát....jsem sice s přerova...ale klidně dojedu....
Tak teď už je špatný i větrák nebo stále jen odpor a ty to chceš vyměnit jako celek?
ten odpor zasranej hihi
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
A zkoušel jsi se k tomu odporu aspoň dostat a případně ho vytáhnout? Návod na demontáž máš na předchozí straně a funkční odpor ti určitě bundeles nebo lukasso rádi pošlou.
vasekpetr1 píše:A zkoušel jsi se k tomu odporu aspoň dostat a případně ho vytáhnout? Návod na demontáž máš na předchozí straně a funkční odpor ti určitě bundeles nebo lukasso rádi pošlou.
nezkoušel jsem...ale už jsem tak trošku domluvenej že bundeles mi to vymeni.... ted jen zjistit kdy budeme myt spolu čas...i tak mockrát díky...super forum
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Tak znova: na tomto odkazu jsou oba typy znázorněny. Který máš? Mimochodem na tom obrázku je znázorněno i umístění odporů. Musíš tam šáhnout rukou (před tím samozřejmě vydělat kstlík, sundat spodní ofuk posvítit si dovnitř do horního prostoru mezi klapku a futrál pylového filtru.