Nechci tu snižovat podíl Apika na modulech, ano, on je pro nás vyrábí, ale tvůrcem modulu je RomanK!!! Nezapomínejme na to!!!HerryCZ píše:Mno ja mam pocit, ze nic nesviti, ale muzu to dukladne zkontrolovat. Jinak, ten modul je tvoje prace ne.
Klidový odběr - oddělono z téma v motorech
Re: Klidový odběr - oddělono z téma v motorech
END
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, nezapominam na to, kdyz jsem tohle telefonicky resil s Romanem, tak se ptal co tam mam. Tak jsem mu rekl, ze modul od Apika, ktery je v podtstate Romanovou konstrukci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych prolezl všecky průchodky ve dveřích.. Herry, vím žes to celé předělával, ale možná ještě někde něco je.. kór na těch pátých dveřích..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Pate dvere jsem kontroloval, ale na zadni se mrknout muzu. Doufam, ze ne predni, ty mi nesly rozdelat.
PS: Ted me napadlo, ze zatim jsem narazil pouze na problem s vnitrnim osvetlenim a tam snad kabelaz ve dverich nezasahuje. Nicmene je to dobry napad. Odpojim to problemove osvetleni a budu otvirat a zavirat dvere, popripade mnout svazek a to by se potom jiz melo projevit.
PS: Ted me napadlo, ze zatim jsem narazil pouze na problem s vnitrnim osvetlenim a tam snad kabelaz ve dverich nezasahuje. Nicmene je to dobry napad. Odpojim to problemove osvetleni a budu otvirat a zavirat dvere, popripade mnout svazek a to by se potom jiz melo projevit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze asik mam vinika. Dneska jsem byl baterii merit a cerstve nabita, navic jeste jsem ji vzal z domu a nebyla pripojena k autu a ani promrzla. Vysledek, v zatezi neco tesne pres 10V.