tak jsem si dnes také pořídil Trippling...ale mám prosbu...nechci při montáži použít plastové rychlospojky..ale napájet to natvrdo ke konektoru...a otázka zní, zda-li se dá sehnat kovový kontakt, který je zapojen v plastovém konektoru...netuším totiž jak bych na stávající stáhnutý kontakt to přidělal (kdybych to připájel tak si myslím že by to po čase odpadlo.. ...rozdělávat se mi to nechce...to by pak vypadalo
rychlyradim píše:tak jsem si dnes také pořídil Trippling...ale mám prosbu...nechci při montáži použít plastové rychlospojky..ale napájet to natvrdo ke konektoru...a otázka zní, zda-li se dá sehnat kovový kontakt, který je zapojen v plastovém konektoru...netuším totiž jak bych na stávající stáhnutý kontakt to přidělal (kdybych to připájel tak si myslím že by to po čase odpadlo.. ...rozdělávat se mi to nechce...to by pak vypadalo
Standartně to dělámetak, že vypinujeme konektor a napájíme na vlastní pin, nestříháme a zachováme piny i konektor.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
no přesně tohle mám v plánu ale nevím jaké piny tam patří..když bych přišel do obchodu, tak nevím, co bych měl tomu prodejci říci, že chci..druhů je asi spousta... ale pokud by jsi mi řekl jaký pin tam patří, byl bych ti moc zavázán..
Ale Čefa to asi myslel tak, že pin vyberú bez poškodenia, naletujú nový drát a vrátia späť do štekru. Sú na to vypichováky, ale ja to robím pomocou šidla. Len to treba dobre obzreť, ako je tam zaistený a opatrne ťahať.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Jo to je on, ten mam i ja v aute. Super vecicka. Kdyz ted sednu do ciziho auto, tak vetsinou mam problem, ze neroznu svetla, kdyz hazim blinkr tak jen bliknu a tempomat mi schazi taky.
Jo a nechavam otevrene okna, ktere se po zamknuti nezavrou.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE