Frydex píše:Je to ten, co vede od motoru pryč, vede dovnitř do auta. Ten co je na motor nech napokoji...
Jestli tam nemáš žádný kablík, tak musíš odizolovat z přivedeného kabelu asi 2cm a ten pak zastrčit do té příslušné dírky, tak až ho uvidíš z druhé strany a nahoře se ta bužírka vmáčkne do té dírky. Pin se tam už pak do něho zapíchne, jak to zpátky nasadíš na ŘJ...
ked mi napisali ze je to ten volny PIN, chcel som presne to urobit, ale obidva piny okolo su obsadene, a po skrate netuzim
mozno ho tam dam s izolaciou az po koniec, bez odizolovania
nevite o nekom z okoli Ceskych Budejovic kdo by to byl shopny namontovat a sehnat? ja zas takovej profik nejsem a urcite se mi nechce rozhrabavat komplet elektrika. pls jestli s tim nekdo ma zkusenosti a byl by ochotny mi to namontovat at se ozve na icq 316684881 ...dekuji
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance
urcite by sa to RJ nepacilo, ja som pre istotu odpojil a odporucil by som to aj tebe
ved nie je problem potom nastavit hodiny, radio a el okna. Radsej nastvit toto ako pokazit RJ
milosh píše:JAk to tady ctu tak bych taky rad ten pocitac dodelal, ale sehnat dily k montazi to je asi stejnej problem jako NJOY svetla
Musíš hledat, třeba páčky se dají sehnat i z jiných Opelů, displej bohužel jen z Astry G, případně Corsy C. Ale kdo hledá najde, mě se taky povedlo poschánět všechny díly, už mi jen chybí jeden pin do svorkovnice MIDu a pak se napojit na ŘJ a bude se montovat.
Já myslim taky, že to není zas takovej problém. Na inzerci se mi ozvalo několik lidí a nabízeli mi páčky i displeje, svorkovnice... (páčky se svorkovnicí obecně kolem 1000,- s displejem Astra 2000,-, displej Zafira 3000,- apod.). a to jsem se ani moc nesnažil se sháněním.
Jojo taky si myslím, já dal inzerát do annonce a sem a vozvalo se asi 10 lidí, ale byli tam i takový střelci co mi nabízeli display s vadnýma sloupcema a chtěli za něj 2500 a ještě říkali jak moc je to levný.
Na vrakáči jsou kolem 2000 ale chce to je hned vyzkoušet, třeba jen na obyčejnou 9V baterku 1 zem 4,5 +
dnes som bol v servise, lebo musim zmenit index kod motora. no dopadol som neuspesne, technik sa nemohol napojit na palubny pocitac.
zmazal hlasky z airbagov, napojil sa na RJ motora, no na pocitac sa nemohol napojit.
neviete niekto v com moze byt problem??? skontroloval som kable, PIN 14 na PC je spojeny s PIN 12 v diag. zasuvke ako je v navode... Moze byt aj vadny PC?? Dufam ze nie
este otazka, staci na zmenu kodu softvare OPEL TECH 2 a doma urobeny kabel?? ak ano, pokusim sa doma vyrobit kabel a zmenit to
Tak připojím jeden svůj poznatek, za kterej jsem zaplatil....no za blbost se platí... Ale asi že se o tom nikde nepsalo, tak mě to ani netrklo. Přišla mi poštou páčka - a ejhle bez funkce zadního stěrače! Já debil to mě ani nenapadlo, že Géčka s kufrem nemaj stěrač, tak mi je na Zafiru k hov**. takže jsem musel páčku řešit znova. Tak kdo sháníte páčku - dejte na to bacha....no a kdo by chtěl jednu bez funkce zadního stěrače, tak jednu mám.....