Dodatečná montáž: Tempomat
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečná montáž: Tempomat
A když mi Okura říkal, že na diagnostice je to povolené, tak asi je to natáhnuto a stačí jen páčku, že?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
Re:
To sa mi nechce verit ved do astry H je tempomat v ponuke aj na Z14XEP.Majky píše:no nakoniec sa ten tempomat do mojej motorizácie vôbec nedá namontovať, proste to Z14XEP-čko nezožerie. Aspoň som ušetril....
Mam rovnaky motor a tempomat mi hrozne chyba...chcem ho dat dorobit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Není to pravidlem....Radoš 92 píše:A když mi Okura říkal, že na diagnostice je to povolené, tak asi je to natáhnuto a stačí jen páčku, že?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych potřeboval jednu na zkoušku.... Nemáš?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak na zkoušku.. si ji sežeň... se to dodělá tak i tak ne ?? Každopádně mám jednu v autě...
Moje Astrina 1,7DTi
Je tu někdo schopný na severu čech kdo by mi to namontoval? Cenu at si navrhne sám.
Prosím poraďte mi...
Veľmi sa zaujímam o dodatočnú montáž tempomatu... tých 50 km/h sa v dedine nedá udržať...
Dnes som bol v Opli a tam mi povedali, že na moje sa to nedá urobiť, že by tam bolo treba vymeniť riadiacu jednotku, káble ponaťahovať atď. proste vyšlo by ma to až až...
Máte niekto skúsenosti s dodatočným montovaním tempomatu na Z14XE r.v. 2001, prípadne nevedel by mi to niekto urobiť najlepšie na Slovensku alebo v Čechách niekde blízko hraníc...
Veľmi sa zaujímam o dodatočnú montáž tempomatu... tých 50 km/h sa v dedine nedá udržať...
Dnes som bol v Opli a tam mi povedali, že na moje sa to nedá urobiť, že by tam bolo treba vymeniť riadiacu jednotku, káble ponaťahovať atď. proste vyšlo by ma to až až...
Máte niekto skúsenosti s dodatočným montovaním tempomatu na Z14XE r.v. 2001, prípadne nevedel by mi to niekto urobiť najlepšie na Slovensku alebo v Čechách niekde blízko hraníc...
Astra G Z14XE, 66kW, 2001
Astra H Caravan Z19DTL, 74 kW, 2008
Ahoj, u teba to ziaden problme neni....Teda nemal by...Pozri sa, ci mas predpripravu na packu, ak hej, tak len kup packu, nahod ju a niekto ti to pomocou diagnostiky povoli. Tot vse......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Ahoj, keď ten tempomat spojazdníš daj vedieť postup akým začal fungovať. Dík ! Mám rovnakú "káru" tak ma to zaujíma. Čaves.Radoš 92 píše:Tak bych potřeboval jednu na zkoušku.... Nemáš?
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
Nemáte někdo v Libereckém kraji počítač s tim Tech 2, aby jste mi řekli jak jsem na tom s tím tempomatem? Jestli je možný a jestli je povolený? Moc díky.
Ahoj, tak myslíš že bude stačiť tá páčka... Nerád by som kupoval niečo čo by mi bolo potom na nič... nedá sa to nejako zistiť či to pôjde alebo nepôjde skôr ako kúpim páčku?langdon2 píše:Ahoj, u teba to ziaden problme neni....Teda nemal by...Pozri sa, ci mas predpripravu na packu, ak hej, tak len kup packu, nahod ju a niekto ti to pomocou diagnostiky povoli. Tot vse......
Pozri, ci mas tu predpripravu, ale ty mas Zkovy motor, to znamena ze mas elektronicku skrtiacu klapku, tak by to problem nemal byt. Ale pohladaj este v tejto teme, urcite to bolo pisane, na ktory motor sa to da dorobit, a co tam vsetko preta. Ja mam smolu, mam Xkovy motor, to znamena ze mam plyn - lanko.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Však práve. Tí chytráci v opli mi povedali, že na staršie typy s lankom to nebol problém, ale že na Ztkové motory treba meniť neviem čo všetko...langdon2 píše:Pozri, ci mas tu predpripravu, ale ty mas Zkovy motor, to znamena ze mas elektronicku skrtiacu klapku, tak by to problem nemal byt. Ale pohladaj este v tejto teme, urcite to bolo pisane, na ktory motor sa to da dorobit, a co tam vsetko preta. Ja mam smolu, mam Xkovy motor, to znamena ze mam plyn - lanko.
A tu na fóre sa jasne píše že na Ztkové motory by to malo ísť úplne v pohode...
preto som tak trochu v rozpakoch...
Nevadí skúsim ešte jeden dva origo servisy a uvidím čo mi povedia tam...
Ale každopádne ďakujem za tvoj názor a radu.
Na tvoj motor to urobiť ide. Písalo sa tu o tom asi dve alebo tri strany dozadu. Ja mám ten istý motor ako ty, a nemal som žiadnu predprípravu. Čo potrebuješ je páčka, protikus konektora k páčke (4 pinový) a spínač spojky s protikonektorom.
Musel som z RJ motora dotiahnuť 4 káble (tri pre páčku a jeden pre spínač spojky). Ja som momentálne v štádiu rozpracovanosti. Chýba mi už len namotovať spínač spojky a povoliť funkciu tempomatu v RJ motora. Najskôr to skúsim cez OP COM a ak to nepôjde tak skočím do Opla.
Musel som z RJ motora dotiahnuť 4 káble (tri pre páčku a jeden pre spínač spojky). Ja som momentálne v štádiu rozpracovanosti. Chýba mi už len namotovať spínač spojky a povoliť funkciu tempomatu v RJ motora. Najskôr to skúsim cez OP COM a ak to nepôjde tak skočím do Opla.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
nemáš nejaký osvedčený zdroj, kde sa to všetko dá zohnať v rozumných cenách? Teda bez páčky, tú som objavil za najakých 45€ čo sa mi vidí celkom dobrá cena...