nahradni-novy klic
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: nahradni-novy klic
činou naprogramuješ pouze dálkové otevíraní. Ne však čip imo na to již je potřeba tech2...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Dobře, a co si tedy mám koupit, když chci uplně nový klíč, aby fungoval stejně jako puvodní
toto je ten čip, kterej se musí spárovat?
http://www.ebay.com/itm/1PCS-BMW-Auto-S ... 540ac7571d
toto je ten čip, kterej se musí spárovat?
http://www.ebay.com/itm/1PCS-BMW-Auto-S ... 540ac7571d
Opel astra combi 16 v16 - rv.99
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
jo to je ten čip na imo. Musí se naprogramovat.
No někde jsem viděl, že když chlapi měli jen jeden klíč tak ten čip nalepili vteřiňákem k té spínačce. pak měli 3 klíče bez čipu - samo že tím odstavili imo... ale nevím jestli to byl jen kec.. Ale i tak by se to dalo řešit...prasácky.
No někde jsem viděl, že když chlapi měli jen jeden klíč tak ten čip nalepili vteřiňákem k té spínačce. pak měli 3 klíče bez čipu - samo že tím odstavili imo... ale nevím jestli to byl jen kec.. Ale i tak by se to dalo řešit...prasácky.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Čau, koupil jsem si novou dálku (immo a planžetu použiju původní). Teď stačí najít někoho s diagnostikou, aby to naprogramoval nebo je v tom tedy nějakej zádrhel? třeba nějakej ten kód, co je na carpassu (kterej nemam) nebo tak?
Ahojte pani opelaci... Kúpil som si na behanie do práce zafirku A ibaže mam len jeden kľúč... Samozrejme ze si pôjdem dat spraviť obyčajný náhradný aspoň na dvere ale rad by som ešte jeden rezervný aj normálne...
Našiel som toto
http://www.ebay.com/itm/151790902684?_t ... EBIDX%3AIT
Postačí to teraz už len sparovat diaľkové a nakalibtovat immobilizer?
Našiel som toto
http://www.ebay.com/itm/151790902684?_t ... EBIDX%3AIT
Postačí to teraz už len sparovat diaľkové a nakalibtovat immobilizer?
bolo :HYUNDAI SANTA SE 2,7V6 LPG...
aktualne: OPEL ZAFIRA 2,0 dti rv 2001 Y20DTH...
aktualne: OPEL ZAFIRA 2,0 dti rv 2001 Y20DTH...
-
Je to fakt pravda, lebo som to ešte neskušal ale Op-Com tu možnosť v ponuke má, tak babo rad!Marťasek píše:činou naprogramuješ pouze dálkové otevíraní. Ne však čip imo na to již je potřeba tech2...
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Já si už napároval dva transpondery imobiliseru s opcom čina clone na svých autech a bez problému.jerry mouse píše:Je to fakt pravda, lebo som to ešte neskušal ale Op-Com tu možnosť v ponuke má, tak babo rad!Marťasek píše:činou naprogramuješ pouze dálkové otevíraní. Ne však čip imo na to již je potřeba tech2...
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
-
Aj Trodon ma tiež ubezpečoval že to bežne ide, ale ked so dneska zbadal toto tak som trocha zneistel, vieš treba mi ist k jednemu panovi vzdielenemu odomna asi 80km aktivovať druhy kľuč a nerad by som tam trapošil! Vdaka za odpoved aspon si ma ukľudnil! Ešte otazka na záver: Strateny alebo nedodany kľuč deaktivuješ alebo ho nechavaš nadalej v zozname, a ako poznam ktory je ktory?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Smažu všechny ,pak jako první napáruji ten starý a pak připáruji ještě jeden novej.
Alespoň myslím že to tak bylo a při párování toho starého (původního) vyběhla myslím i hláška něco jako že to je starý původní klíč.....
Alespoň myslím že to tak bylo a při párování toho starého (původního) vyběhla myslím i hláška něco jako že to je starý původní klíč.....
pajakuv ASTROLET.
pajakuv ASTROLET.
-
vdaka Pajaku! Koľko maš aktuálne nabehano kilakov na combiku? Myslim kvôli Alešovmu udelatku!
Na udělátku něco kolem 4 tis. ale zafira má víc ta už kolem 7 tis.jerry mouse píše:vdaka Pajaku! Koľko maš aktuálne nabehano kilakov na combiku? Myslim kvôli Alešovmu udelatku!
pajakuv ASTROLET.
pajakuv ASTROLET.
Zdravim,
předevčírem jsem přišel o jediný klíč od auta který mám. Volal jsem do Opel servisu (Teplice, Chomutov) a ptal jsem se jak to můžu řešit. Auto je prý potřeba odtáhnout k nim (to mě vyjde tak na 2500,-) a musí být odemknuté (takže ještě 800,- za zámečníka který to odemkne), oni zjistí CarPass (jelikož ho nemám) 1000,- a objednají nový klíč (s imo a dálkou 3000,-). Takže novej klíč mě vyjde na cca 6 500 + zámečník - TO JE MASAKR.
Napadlo mě zajet s velkým TP do německa (ostatní doklady mám samozřejmě zamčené v aute) a nechat si zjistit CarPass (prý 23 euro), následně si v ČR objednat (s velkym TP a CarPassem) nový klíč s imo a dálkou.
Nebo ten klíč objednat rovnou v německu když už tam budu kvuli tomu CarPassu? Nemáte zkušenosti kolik za to v Deutchlandu chtějí?
Následné spárování by mělo jít v OP-COM ne? (co sem tak koukal na internetu).
předevčírem jsem přišel o jediný klíč od auta který mám. Volal jsem do Opel servisu (Teplice, Chomutov) a ptal jsem se jak to můžu řešit. Auto je prý potřeba odtáhnout k nim (to mě vyjde tak na 2500,-) a musí být odemknuté (takže ještě 800,- za zámečníka který to odemkne), oni zjistí CarPass (jelikož ho nemám) 1000,- a objednají nový klíč (s imo a dálkou 3000,-). Takže novej klíč mě vyjde na cca 6 500 + zámečník - TO JE MASAKR.
Napadlo mě zajet s velkým TP do německa (ostatní doklady mám samozřejmě zamčené v aute) a nechat si zjistit CarPass (prý 23 euro), následně si v ČR objednat (s velkym TP a CarPassem) nový klíč s imo a dálkou.
Nebo ten klíč objednat rovnou v německu když už tam budu kvuli tomu CarPassu? Nemáte zkušenosti kolik za to v Deutchlandu chtějí?
Následné spárování by mělo jít v OP-COM ne? (co sem tak koukal na internetu).
Opel Zafira A (r.v. 2005) - 1.6 16V (74kW)
Diagnostika OP-Com (120309a)
Ako sa ti podarilo prist o kluc?
=o/ Normálně, zamknu auto za barákem, dám klíč do kapsy a jdu. Po chvilce zjistim že v kapse NIC , procházel jsem cestu tam a zpět 100x a prd.. Nikdo nic neviděl, nenašel...
Opel Zafira A (r.v. 2005) - 1.6 16V (74kW)
Ahoj,
pokud by šlo o mně, asi bych to vyřešil takto.
Koupil bych z nějakého jiného vozu vložku spínačky + zámek dveří + klíč a ideálně i carpass ( nebo aspoň kódy ke klíčům)
Náhradní sklo, které bych rozbil kladivem Myslím, že cenově by jsi měl být tak kolem 3000kč
Pak by už měl stačit pouze OP-com, nakódovaní a spárování klíče, nevím zda je potřeba i imobilizer a jednotka centrálu, ale to třeba někdo upřesní
pokud by šlo o mně, asi bych to vyřešil takto.
Koupil bych z nějakého jiného vozu vložku spínačky + zámek dveří + klíč a ideálně i carpass ( nebo aspoň kódy ke klíčům)
Náhradní sklo, které bych rozbil kladivem Myslím, že cenově by jsi měl být tak kolem 3000kč
Pak by už měl stačit pouze OP-com, nakódovaní a spárování klíče, nevím zda je potřeba i imobilizer a jednotka centrálu, ale to třeba někdo upřesní
EX - Astra G Caravan 1.6 16V 74Kw Z16XE VW Sharan 1.9Tdi 85Kw