Palubni pocitac

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 08 čer 2006, 10:42

maximální okamžitá spotřeba je 40l, víc to neukáže :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 08 čer 2006, 10:45

Vojta píše:maximální okamžitá spotřeba je 40l, víc to neukáže :wink:
Nemam palubni pocitac na astre, tohle mam z jinyho auta.
Ale i na Vectre jsme meli do 40l a bylo to tam hned a otacky zdaleka jeste nebyly na maximu :wink:

Edit: Presneji receno do 39,9l :D
--- Astra G '98 1.4 16V ---

pepca

Příspěvek od pepca » 08 čer 2006, 23:18

:cry: zdravím všechny přítomné,mám veliký dotaz,hlavně prosím za prominutí,hlásím již předem,že to bude znít blbě,mám prvně auto,které něco hlásí na přístrojovce,tam kde jsou dení km,prostě se mně dneska ukazuje po zapnutí klíčku nápis InSP,vím pouze to,že to je něco ze servisem,nevím jak to hlášení odstranit,proč se ukazuje,další důležitý faktor,na tachometru je 51500 km,výměna oleje byla ve 44000km ještě v německu,v servisce je zaškrtnutá další výměna až po ujetí dalších 15000km,což ještě zdaleka není,tudíž nevím proč to upozornění svítí již nyní,co mám dělat,ignorovat,doufat že se to samo po ujetí dalších km,vypne samo,nebo se to dá nějak vypnout,kdy se to má ohlašovat příště,při kolika dalších km,prostě nevím co s tím,děkuji. :cry:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 08 čer 2006, 23:21

vypni klíček, zmáčkni tlačítko na nulování km na tachometru a otoč klíček, drž dokud insp nezmizí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

pepca

Příspěvek od pepca » 08 čer 2006, 23:27

Vojta píše:vypni klíček, zmáčkni tlačítko na nulování km na tachometru a otoč klíček, drž dokud insp nezmizí
moc ti děkuji Vojto,jen prosím proč se to ukázalo,hrozí něco,kdy se to má opět objevit,a proč,neuškodím něčemu?jsem asi vyplašenej,u žádného auta to nebylo,se omlouvám. :cry: :oops:

M&R

Příspěvek od M&R » 08 čer 2006, 23:31

Každých 15tis. km se to automaticky rozvítí, jako upozornění, že máš jít na servisné prohlídku. Toť vše. Jinak nic nehrozí. Teda pokud si hlídáš olej, svíčky, rozvody apod. :wink:
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

pepca

Příspěvek od pepca » 08 čer 2006, 23:37

:wink: tak vám hodní,dobří lidé děkuji,uf,to bola rána,spadl šutr,tak to tedy podle Vojtovo sdělení vynuluji,jinak rozvodák mám nový,olej ještě dalších šest tisíc má čas,jen ty svíčky,ale podle manuálu píší při šedesáti,tak nevím když tam mám teprve 52000,mám či nemám již měnit,pro jistotu,nebo to svíčky ještě vydržají? :wink:

M&R

Příspěvek od M&R » 08 čer 2006, 23:42

No to nevím. já je měním po třiceti :D Ale to je třeba moje blbost. Fakt nevím, kolik se na origo dá najet. :wink:
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

pepca

Příspěvek od pepca » 08 čer 2006, 23:45

M&R píše:No to nevím. já je měním po třiceti :D Ale to je třeba moje blbost. Fakt nevím, kolik se na origo dá najet. :wink:
:cry: no stejně to sám nevyměním,i kdybych chtěl,tady je ten modul,nebo co to je,lišta,tam raději ani hrabat nebudu,kdo ví jak se ty svíčky budou vyndavat,jsou to ještě původní,tož nic,tohle nechám někomu zkušenýmu :cry: ale vám děkuji,děkuji,děkuji.

manli2

Příspěvek od manli2 » 08 čer 2006, 23:46

pepca píše::wink: tak vám hodní,dobří lidé děkuji,uf,to bola rána,spadl šutr,tak to tedy podle Vojtovo sdělení vynuluji,jinak rozvodák mám nový,olej ještě dalších šest tisíc má čas,jen ty svíčky,ale podle manuálu píší při šedesáti,tak nevím když tam mám teprve 52000,mám či nemám již měnit,pro jistotu,nebo to svíčky ještě vydržají? :wink:
já bych je dal až s novym olejem a rozvoďákem :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

pepca

Příspěvek od pepca » 08 čer 2006, 23:51

manli2 píše:
pepca píše::wink: tak vám hodní,dobří lidé děkuji,uf,to bola rána,spadl šutr,tak to tedy podle Vojtovo sdělení vynuluji,jinak rozvodák mám nový,olej ještě dalších šest tisíc má čas,jen ty svíčky,ale podle manuálu píší při šedesáti,tak nevím když tam mám teprve 52000,mám či nemám již měnit,pro jistotu,nebo to svíčky ještě vydržají? :wink:
já bych je dal až s novym olejem a rozvoďákem :wink:
:wink: no to tak vychází,olej kolem 58000km,svíčky mají vydržet do 60000km,tak to udělám s tím olejem,rozvodák je novej,najeto čtyři tisíce,tak díky všem,sem se vážně lekl,když se tam to upozornění objevilo,jsem to ještě u žádného auta neměl.se stydím. :oops: :oops:

Odpovědět