Palubni pocitac
- Reklama
zdravím všechny přítomné,mám veliký dotaz,hlavně prosím za prominutí,hlásím již předem,že to bude znít blbě,mám prvně auto,které něco hlásí na přístrojovce,tam kde jsou dení km,prostě se mně dneska ukazuje po zapnutí klíčku nápis InSP,vím pouze to,že to je něco ze servisem,nevím jak to hlášení odstranit,proč se ukazuje,další důležitý faktor,na tachometru je 51500 km,výměna oleje byla ve 44000km ještě v německu,v servisce je zaškrtnutá další výměna až po ujetí dalších 15000km,což ještě zdaleka není,tudíž nevím proč to upozornění svítí již nyní,co mám dělat,ignorovat,doufat že se to samo po ujetí dalších km,vypne samo,nebo se to dá nějak vypnout,kdy se to má ohlašovat příště,při kolika dalších km,prostě nevím co s tím,děkuji.
tak vám hodní,dobří lidé děkuji,uf,to bola rána,spadl šutr,tak to tedy podle Vojtovo sdělení vynuluji,jinak rozvodák mám nový,olej ještě dalších šest tisíc má čas,jen ty svíčky,ale podle manuálu píší při šedesáti,tak nevím když tam mám teprve 52000,mám či nemám již měnit,pro jistotu,nebo to svíčky ještě vydržají?
no stejně to sám nevyměním,i kdybych chtěl,tady je ten modul,nebo co to je,lišta,tam raději ani hrabat nebudu,kdo ví jak se ty svíčky budou vyndavat,jsou to ještě původní,tož nic,tohle nechám někomu zkušenýmu ale vám děkuji,děkuji,děkuji.M&R píše:No to nevím. já je měním po třiceti Ale to je třeba moje blbost. Fakt nevím, kolik se na origo dá najet.
já bych je dal až s novym olejem a rozvoďákempepca píše: tak vám hodní,dobří lidé děkuji,uf,to bola rána,spadl šutr,tak to tedy podle Vojtovo sdělení vynuluji,jinak rozvodák mám nový,olej ještě dalších šest tisíc má čas,jen ty svíčky,ale podle manuálu píší při šedesáti,tak nevím když tam mám teprve 52000,mám či nemám již měnit,pro jistotu,nebo to svíčky ještě vydržají?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
no to tak vychází,olej kolem 58000km,svíčky mají vydržet do 60000km,tak to udělám s tím olejem,rozvodák je novej,najeto čtyři tisíce,tak díky všem,sem se vážně lekl,když se tam to upozornění objevilo,jsem to ještě u žádného auta neměl.se stydím.manli2 píše:já bych je dal až s novym olejem a rozvoďákempepca píše: tak vám hodní,dobří lidé děkuji,uf,to bola rána,spadl šutr,tak to tedy podle Vojtovo sdělení vynuluji,jinak rozvodák mám nový,olej ještě dalších šest tisíc má čas,jen ty svíčky,ale podle manuálu píší při šedesáti,tak nevím když tam mám teprve 52000,mám či nemám již měnit,pro jistotu,nebo to svíčky ještě vydržají?