podsvícení ovládacích kmoflíkú

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Princ William

Příspěvek od Princ William » 05 dub 2006, 09:29

podle me je ta patice stejna. oznaceni je akorat jine. jedno je sklenena a druha v plastu. voznaceni neznam ale myslim ze tam bude ta co je na tom prvnim obrazku. jinak co se tyce toho podsviceni tlacitek tak si myslim ze tam budou 2 zarovky. jedna co te nesviti a druha co te sviti. ty male oranzove obdelnicky co te sviti kdyz mas zapnute to tlacitko. mzslim ze pod tim obdelnickem bude dioda.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Reklama

M&R

Příspěvek od M&R » 05 dub 2006, 20:53

Všem se omlouvám, plácám nesmysly. V palubce je T5, nebo T10, ale o výkonu 1W - 1,5W. :oops: :oops: :oops:
4 jarda: To znamená, že nejsou stejný. Ty se skleněnou paticí jsou 5W :D
Ale nepřu se. A nehádám. Jen píšu svoje zkušenosti a názory. :D :D
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

Princ William

Příspěvek od Princ William » 06 dub 2006, 14:21

M&R píše:Všem se omlouvám, plácám nesmysly. V palubce je T5, nebo T10, ale o výkonu 1W - 1,5W. :oops: :oops: :oops:
4 jarda: To znamená, že nejsou stejný. Ty se skleněnou paticí jsou 5W :D
Ale nepřu se. A nehádám. Jen píšu svoje zkušenosti a názory. :D :D
patice je stejna ale jina wattaz. asi jsem to napsal spatne. dejte si tam wattaz jakou chcete pokud tam treba davate folii jak zde nikdo psal bude zapotrebi vetsi wattaz aby to vudec svitilo a bylo to prehlednejsi :!: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 09 dub 2006, 20:28

Astra G 1,8 16V caravan, automat

M&R

Příspěvek od M&R » 09 dub 2006, 21:02

Radek.km píše:patice v astře G je "T10"

http://www.cztuning.cz/index.php?action ... d=0&page=0
O to se s Jardou nepřeme. Ale ta žárovka jde s trochou šikovnosti z té patice vytáhnout a my se dohadujeme, jestli je identická s parkovačkou, nebo jo. Prostě jestli ta skleněná jde nasunout do T10 patice. :D :D Prostě řešíme detaily.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 10 dub 2006, 11:56

M&R píše:
Radek.km píše:patice v astře G je "T10"

http://www.cztuning.cz/index.php?action ... d=0&page=0
O to se s Jardou nepřeme. Ale ta žárovka jde s trochou šikovnosti z té patice vytáhnout a my se dohadujeme, jestli je identická s parkovačkou, nebo jo. Prostě jestli ta skleněná jde nasunout do T10 patice. :D :D Prostě řešíme detaily.
urcite jo. je to psane i v tom odkazu co sem dal Radek.km

M&R

Příspěvek od M&R » 10 dub 2006, 21:14

No tož teda budiž no. Ukecali jste mně. :roll:

I když si pořád myslím, že ne :twisted: :twisted: :twisted:

pepca

Příspěvek od pepca » 11 dub 2006, 17:06

M&R píše:No tož teda budiž no. Ukecali jste mně. :roll:

I když si pořád myslím, že ne :twisted: :twisted: :twisted:
tak vás pánové zdravím,dneska jsem se pustil do výměny té žárovky,můžu říct,nikdy více,porod,než jsem vyndal rádio,já tam rval dráty nic,oni totiž uvnitř jsou natočený malý červíky proti krádeži,nebyly vůbec vidět a dráty tudíž rádio neodjistily,když jsem to zjistil nebyl potřebný vercajk na ty červy,no panel jsem rozebral,jen nešel vysadit,drží ho ty struny k ovládání topení,no zjistil jsem jak to celý vycvaknout z pojistek,sundal panel ale stejně celá ta krabice s ovládacíma knoflíkama neměla moc místa na manipulaci,pak jsem si nevšiml,že žárovky jsou utopený v zadu ve stěně a rozebral jsem to od předu u knoflíků,opět blbost a práce navíc,no hrůza,nesvítila žárovička na pravé straně a ta struna nedala šanci se dobře k žárovce dostat,horší bylo jí tam kleštičkama natočit,jednu jsem ztratil vypadla než jsem jí pootočením zajistil,už jsem jí nenašel,znova mototechna koupit další,no udělal jsem to sice jsem tam ještě ztratil šroub co zajištuje kastlík rádia,hapal někam do tunelu,hlavně že to úsilí vedlo ke zdaru,jo a ta žárovka se mění celá i s tou plastovou paticí,tak pánové zdar a přeji dalším víc štěstí při výmeně malinkaté žárovičky,dobrá zábava.

manli2

Příspěvek od manli2 » 11 dub 2006, 17:59

pepca: jj je to krásná práce .... taky sem to absolovoval.... :P http://img427.imageshack.us/img427/8835/10006217qi.jpg :?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

pepca

Příspěvek od pepca » 11 dub 2006, 20:49

manli2 píše:pepca: jj je to krásná práce .... taky sem to absolovoval.... :P http://img427.imageshack.us/img427/8835/10006217qi.jpg :?
tě zdravím,jo jo něco mi to připomíná,opravdu,jen nechápu,že tu krabici s ovládacíma knoflíkama tobě šlo takhle vyvěsit,já to dělal uvnitř palubky,a byl jsem rád,že jsem tu krabici dokázal pootočit,abych kleštičkama vytočil žárovičku,ty jsi odpojoval tu strunu od topení?mně to nepovolilo ani o píd,sotva jsem ten středový panel vytáhnul,a taky proto jsem hned neviděl ty patice žárovek utopených v zadu,neštastně jsem to rozebral od předu,pak jsem nevěděl jak byly knoflíky nastavený,no nic,zkušenost pro příště,ale raději nikdy žééééé,jednou stačilo.at si to vychutnají další adepti.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 11 dub 2006, 20:51

pepca píše:tě zdravím,jo jo něco mi to připomíná,opravdu,jen nechápu,že tu krabici s ovládacíma knoflíkama tobě šlo takhle vyvěsit,já to dělal uvnitř palubky,a byl jsem rád,že jsem tu krabici dokázal pootočit,abych kleštičkama vytočil žárovičku,ty jsi odpojoval tu strunu od topení?mně to nepovolilo ani o píd,sotva jsem ten středový panel vytáhnul,a taky proto jsem hned neviděl ty patice žárovek utopených v zadu,neštastně jsem to rozebral od předu,pak jsem nevěděl jak byly knoflíky nastavený,no nic,zkušenost pro příště,ale raději nikdy žééééé,jednou stačilo.at si to vychutnají další adepti.
asi sis nerozdělal vše co šlo, dá se k tomu dostat krásně...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

pepca

Příspěvek od pepca » 11 dub 2006, 21:02

Vojta píše:
pepca píše:tě zdravím,jo jo něco mi to připomíná,opravdu,jen nechápu,že tu krabici s ovládacíma knoflíkama tobě šlo takhle vyvěsit,já to dělal uvnitř palubky,a byl jsem rád,že jsem tu krabici dokázal pootočit,abych kleštičkama vytočil žárovičku,ty jsi odpojoval tu strunu od topení?mně to nepovolilo ani o píd,sotva jsem ten středový panel vytáhnul,a taky proto jsem hned neviděl ty patice žárovek utopených v zadu,neštastně jsem to rozebral od předu,pak jsem nevěděl jak byly knoflíky nastavený,no nic,zkušenost pro příště,ale raději nikdy žééééé,jednou stačilo.at si to vychutnají další adepti.
asi sis nerozdělal vše co šlo, dá se k tomu dostat krásně...
no jo už mlčím,co se dá dělat,ale mně stačilo to co jsem rozebral a nemusel,jsem se pobavil,si ještě neviděl,ale hlavně že se to zdařilo,sice komplikovaně ale což, už je to uděláno,už je to hotovo.jsou zde zkušenější,co se dá dělat,vše je jednou poprvé.

manli2

Příspěvek od manli2 » 11 dub 2006, 21:02

pepca: ovládací lanka topení sem neodpojoval to kouzlo bylo jinde http://img135.imageshack.us/img135/9731 ... 7qi6lh.jpg :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

pepca

Příspěvek od pepca » 11 dub 2006, 21:11

manli2 píše:pepca: ovládací lanka topení sem neodpojoval to kouzlo bylo jinde http://img135.imageshack.us/img135/9731 ... 7qi6lh.jpg :wink:
ale to jo to ano,ty pojistky jsem odjistil panel odstranil,to je jasný takhle se to zdařilo i mně,ale samotná krabice s ovládacíma knoflíkama mně nešla ani kousíček vytáhnout zůstala v prostoru palubky,tobě pěkně vykukuje ven vysí přes hranu a pěkně se k ní může,tento krok se nezdařil,ani silou jsem jí nepovytáhnul,jen nepatrně pootočil co struna dovolila,nebo nedovolila,ale již dost,dobrá zábava,těch slov,a hlavně když jsem musel opět do mototechny pro další žárovku,jsem si povídal sám pro sebe,nééé až tak nééé.

M&R

Příspěvek od M&R » 11 dub 2006, 22:05

Teda lidi, na co nadáváte??? Dělali jste někdy třeba blbej náhon na tacháč? Starý klasický bovden s lankem? To je porod. Tam nevidíš, ruce vorvaný a všechno poslepu. A taky to jde. Prostě chce to se obrnit trpělivostí a jupí... za chvilku hotovo. :D :D

4 pepca: Gratuluju k úspěšné opravě. Nechce se Ti to udělat i mně? Teď když v tom už máš praxi... :twisted: :twisted: :twisted:

Odpovědět