Pevne handsfree
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám dotaz. Měl jsem originál CAR 300 a zapojené handsfree a bylo to plně funkční. Když zvonil telefon, autorádio se samo ztlumilo - na displeji se objevilo "mute" a po skončení hovoru dále hrálo. Vyměnil jsem autorádio a nevím, jak mám zapojit teď ten telefon, neboť když drát, který vede od handsfree dám na kontakt rádia, tam kde je v návodu uvedeno "telefon mute", tak při zapnutí rádia mi "mute" svítí stále a rádio nehraje. Prostě to je tak stále. Potřebuju to mít zapojeno tak jak to bylo. Totiž aby hrálo rádio a při příchozím, nebo odchozím hovoru se rádio ztlumilo. Prosím poraďte. Díky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se zase dostal k tomu, abych to rozebral a kouknul na to zapojení. (viz výše) Od pevné sady, respektive od jednotky ze které vedou komplet kabely, (mihrofon, reproduktor, anténa - vše od handsfree), vedou dva dráty. červený a žlutý. Červený vede k napájení, je ve svorkovnici spojen s červeným kabelem, který napájí autorádio. Žlutý byl originál zapojen na CAR 300 na ztlumení telefonu. Na novém autorádiu, je jen jeden kontakt pro připojení telefonu - mute. Tam, když ho připojím, vždy mi při zapnutí rádia svítí na displeji "mute", ačkoliv telefon není v autě. Červený drát můžu dávat kam chci a pořád je to stejné, nevím jak dál. Poraďte mi klucí....
ono záleží na tom jaké autorádio máš a jestli vůbec umí hands free.... jinak je divné že ti furt MUTEuje leda že by byla zblblá handsfree sada a porád posílala signál jako že se telefonujeRadoš 92 píše:Tak jsem se zase dostal k tomu, abych to rozebral a kouknul na to zapojení. (viz výše) Od pevné sady, respektive od jednotky ze které vedou komplet kabely, (mihrofon, reproduktor, anténa - vše od handsfree), vedou dva dráty. červený a žlutý. Červený vede k napájení, je ve svorkovnici spojen s červeným kabelem, který napájí autorádio. Žlutý byl originál zapojen na CAR 300 na ztlumení telefonu. Na novém autorádiu, je jen jeden kontakt pro připojení telefonu - mute. Tam, když ho připojím, vždy mi při zapnutí rádia svítí na displeji "mute", ačkoliv telefon není v autě. Červený drát můžu dávat kam chci a pořád je to stejné, nevím jak dál. Poraďte mi klucí....
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No právě, musím s tím zajet do servisu, kde dělají handsfree. Oni mi poradí. Právě že na druhé - origoš rádio to normál fungovalo a tohle to podle návodu umí taky....ale.......
no já jsem měl CAR400 a přecházel jsem na čistokrevnýho DAYTONA no a taky jsem potřeboval novou redukci v zásadě musí vest od hands free k radiu minimálně 3 dráty tak aby to fungovalo tak jak ty chceš ty se zmiňuješ jen o jednom drátu...... a max. 6 drátů...... ten jedem má za ukol právě jen to ztlumení rádia nic víc zvuk ti jím neproleze uděla to mute což je podle toho co píšeš správně další dva jsou na mono zvuk do repro a 3dráty na napájeníRadoš 92 píše:No právě, musím s tím zajet do servisu, kde dělají handsfree. Oni mi poradí. Právě že na druhé - origoš rádio to normál fungovalo a tohle to podle návodu umí taky....ale.......
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-