Baterie
- Reklama
ahoj,jeste k tem baterkam.Cetl jsem ,ze do starsiho vozu,tj. nad 5let ani bezudrzbove baterie nedoporucuji,pry dobijeci soustava neni uz tak ok a ani z jineho hlediska to nedoporucuji .Skoda,ze uz nevim,kde to bylo,ale myslim,na strankach o bateriich,kde to psal "odbornik na baterie"-prodejce.Podrobne to tam rozebirali a psali dosti konkretni veci.Jinak se po tech str. mrknu a kdyztak vlozim linkpepca píše:tak jsem to hodil na nabíječku,po hodince to bylo opět v zeleném,tedy to oko,jen marně hledám tu nabídku těch origoš baterek,vím že to tu nedávno bylo,ale kde,Sršeň píše:No ja svietim zo zásady stále, aj keď to na Slovensku nieje povinné. Batériu mám origo od opla, ale zatial nemám problémy s dobíjaním aj keď ide klíma a jazdín na krátke trasy. Ale ja by som si kúpil tiež bat.od opla.
Cest praci, co se tyce nejlepsich baterii i podle testu tak je baterie Banner Power Bull (60Ah), nejlepsi startovaci proud atd.. Co se tyce baterii Varta Blue Dynamik (60Ah) zkoncila na ctvrtem miste .. nekde (mam dojem ze to vyslo i ve svete motoru) byl komplet test .. pro benzinove 1.6tky ...
Jedine co je trosku proti srsti je to ze ta Bannerka nema magiske oko .. ja osobne bych sel do Varty... ma sice mensi startovaci proud, ale ma magicke oko...
Co se tyce originalu, tak nevim!!!! Ale trebas skodovka ma jedny z nejlepsich baterii, myslim ze skoncili v prvni trojici .....
Ale asi bych nebral original Opel, buch vi kde se jak dlouho valely.... U kupovanych baterii je nejdulezitejsi datum vyroby! pokud je baterie starsi 6mesicu, dosti ztraci na kapacite a proto ji radsi nebrat!! Jedine pokud vite, ze ji v autoservisu nejpozdeji po pul roce zase nabily na stav OK! ale verte servisum
Jedine co je trosku proti srsti je to ze ta Bannerka nema magiske oko .. ja osobne bych sel do Varty... ma sice mensi startovaci proud, ale ma magicke oko...
Co se tyce originalu, tak nevim!!!! Ale trebas skodovka ma jedny z nejlepsich baterii, myslim ze skoncili v prvni trojici .....
Ale asi bych nebral original Opel, buch vi kde se jak dlouho valely.... U kupovanych baterii je nejdulezitejsi datum vyroby! pokud je baterie starsi 6mesicu, dosti ztraci na kapacite a proto ji radsi nebrat!! Jedine pokud vite, ze ji v autoservisu nejpozdeji po pul roce zase nabily na stav OK! ale verte servisum
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
tak díky za názor,ale já nevím,má astrulka je rok výroby12/98,modelová řada 99,auto šlo do provozu v šestém měsíci 99,sice nevím kde se to auto tak dlouho schovávalo,ale baterka je stejného data,jestli má za sebou sedm let,tak za její výdrž smekám,ale mám pocit,že i princ Wiliam,tam měl ještě taky původní baterku jako já,to znamená,že to nebudou žádný srač...,no upřímně vážně nevím,ale koupit jakoukoliv 55,baterku za já nevím 1200-1300KČ?která vydrží cca4-5 let?pak koupit opět další?to jestli mají tuhle origošku v akci za 1510KČ,tak beru raději jí,a ještě něco,né každá baterka se so astry vejde na vejšku,to jsem také nevěděl. jo tu Banner,nebo jak jsi psal jsem též měl,vážně dobrá,když jsem auto prodával,tak jsem jí dal tchánovi do auta,měl splacenou lízačku na feldu,tak jsme mu dali baterku mojí do feldy a tu asi čtyřletou nebo jak dlouho se lízačka platí jsem dal do audinky,na tu Bannerku jezdí ještě nyní,jen to oko nemá,ale asi ta baterka není též špatná.
to: ZIGI - už vidím jak pořád u sebe vozíš multimetr . Zaleží na tobě zda se rozhodneš vzít si baterii s okem, nebo bez. Já si koupil minulý rok 55Ah Vartu Silver Dynamic s magickým okem a jsem naprosto spokojen. Jinak svou Astru jsem koupil s originální baterii Opel 36Ah a ta to zvládala do poslední chvíle taky bez problému(3,5 roku od koupě).
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
- james11
- Kontaktovat uživatele:
co s těma oknama? to jsem netušil!Luky píše:No me se treba okna nerozstelujou. Treba to zalezi, jak je dlouho odpojena.pepca píše: okna,nastavit
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
stačí když snim vyjedeš nahoru znova zmáčkneš tlačítko nahoru, dolu jezdit nemusíšpepca píše: abys opět naprogramoval dojezd okna po stisknutí tlačítka a nemusel stále to tlačítko držet,tak musíš po opětovném zapojení baterky tlačítko podržet nechat sjet dolů,ucítíš,uslyšíš nepatrné cvaknutí,pak ho opět držíš než vyjede do horní polohy,opět cvakne,tím to máš nastavený.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
Tak budu taky brát baterku.Vzít opět 55 Ah nebo silnější? Třeba 60tku?Oko není nutnost multimetr to jistí. Jinak já měl na fáčku no name vydržela 7 let. auto stálo pořád venku a natočil jsem pokaždý.Myslím že je to spíše záležitost dobrého kusu než značky.I BOSCH umí vyrobit zmetek.Slušné ceny jsem našel tady.
http://www.zsfast.cz/cz/CZ-Aku_Power.html
A navíc mám prodejnu v místě
http://www.zsfast.cz/cz/CZ-Aku_Power.html
A navíc mám prodejnu v místě