Zabudování tabletu do středového panelu.
Re: Zabudování tabletu do středového panelu.
Není t o tom aby člověk musel být online Já osobně trávím také více času ve svém autě a odpočívám v něm ale vždycky se najde něco co to může ten pobyt v autě ještě více zpříjemnit Nic více
Opel Astra G 1.6 16V Z16XE rok výroby 2002
- Reklama
-
ja viem že opel je pre zlodejov a vykradačou aut moc nezaujimavy, ale čo ak... ?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Tohle je věc názoru Každý na to má jiný názor
tablet v aute mám už asi rok, je upevnený na originálnom držiaku čo som dostal k tabletu a ten trčí z miesta pôvodného rádia a tablet drží na magnetoch, je pripojený cez jack ku zosilovaču...je tam sice krkolomné ovládanie teploty vzduchu,rýchlosti a smeru ale dá sa na tom celkom rýchlo zvyknúť.. značka je myslím GOclever model ti by som ti musel pozrieť vybral som ho preto lebo má fm rádio,gps,3g a hdmi výstup a hlavne cena..celé dokopy aj zo zosilovačom ma to stálo okolo 200€ z toho tablet asi 180..zajtra ked bude čas tak sem dám fotky..
2x Astra G X14XE Green&Red Toadstool
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
To se rád podivam jak to máš řešený
http://imgur.com/1uAdWGS
je to trošku sprosto vidieť ale v reále je vidieť viac z tých ovládačov navyše ked človek šoféruje tak sa tam nepozerá a po hmate to nájdem hned..
http://imgur.com/JXfz6tX
upevnenie
je to trošku sprosto vidieť ale v reále je vidieť viac z tých ovládačov navyše ked človek šoféruje tak sa tam nepozerá a po hmate to nájdem hned..
http://imgur.com/JXfz6tX
upevnenie
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
Jo ty to máš řešené takto také řeseni Já furt vymýšlím nějaký způsob jak to zabudovat přímo do středové konzole. Jen když jsem zkoušel jak by se tam dal hodit Galaxy Tab 3 7" tak to vypadá že to jen tak nepůjde bych to musel nějak předělat
Taky koketuju s myšlenkou tabletu s navigací do středového panelu, zatím ve fázi hluboké teorie ....kdo ví, časem
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
zatial je to v takej "testovacej" fáze takže keby sa mi to prestalo páčiť alebo by sa tablet pokazil tak ho stačí vybrať a stále tam môžem dať klasické rádio...zabudovanie do panela budem riešiť zachvílu kedže som si konečne zohnal druhý stredový panel teraz už je len otázka čoho sa zbaviť, či vyfukou ventilácie alebo to celé poposúvať resp, poprehadzovať a na miesto ten druhej diery dať ovládanie ventilácie čím by mi vznikol velký priestor na tablet..len to je vela roboty a jakosi stáále nieje čas..cyclopp píše:Jo ty to máš řešené takto také řeseni Já furt vymýšlím nějaký způsob jak to zabudovat přímo do středové konzole. Jen když jsem zkoušel jak by se tam dal hodit Galaxy Tab 3 7" tak to vypadá že to jen tak nepůjde bych to musel nějak předělat
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH