Astra G rok 2000 - kontrolka svítila a po čelním nárazu všechno vylítalo. Kamarád na tom dělal servis a nestihl přijet si nechat chybu smáznout. No a majitel to vzal ze servisu rovnou do stromu.
A protože jednotka airbagu nemá pojistku, je nejjednoduší deaktivovat airbagy demontáží jednotky.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Neni nahodou na deaktivaciu spolujazdcoveho airbagu niejake origo udelatko a-la opel ako u inych aut, predsa by sa to mohlo využivať podla potreby bez potreby pracneho mechanickeho odpajania a nasledneho premazania OP-compom.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
můžeme to zkusit na letňanském srazu, namontovat 4x airbag místo stávajích, sepnout spínač a sledovat pytle na pochodu , řidičovo už mám, jestli se najde sponzor s ostatními, nabízím moji astru jako králíka
předpokládám, že někdo s diagnostikou na znovuzprovoznění tam bude a pyropatrony odpojíme
Astra H 1,9CDTI caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
RomanK píše:Astra G rok 2000 - kontrolka svítila a po čelním nárazu všechno vylítalo. Kamarád na tom dělal servis a nestihl přijet si nechat chybu smáznout. No a majitel to vzal ze servisu rovnou do stromu.
A protože jednotka airbagu nemá pojistku, je nejjednoduší deaktivovat airbagy demontáží jednotky.
Romane mam dotaz, ked som teraz kupou šiberu prišiel aj k novej multifunkčnej stropnej lampičke zo senzormi obsadenia sedadiel tak, mi po opatovnom zapojeni el. sustavy nabehne do aktivnej činnosti, alebo to treba cez OpCom povoliť resp. aj niečo ine ešte doplniť aby to bolo aktivne?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
langdon2 píše:treba ti sedacku v ktorej je ten senzor obsadenia..
Mysliš kinder sedačku v ktorej je zabudovaný potrebny vysielač na deaktivaciu? Ale v manuale pišu niečo ine, teda aj to čo si tu napisal aj ty, ale iba v suvislosti z kinder sedakom, a to zrejme preto, že je to nizke a senzor to nevie rozoznať tak, preto v schvalenom sedaku od GM je potrebny ten spravny vysielač na deaktivaciu bagu. Ja som to pochopil, že by to malo fungovať aj bez sedaku ked tam nikto nesedi, resp. fungovať ked tam sedi ta spravna osoba!