páčka směrovek
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo Vojtovi to nějak nevyšlo ...přidávám se do klubu páčkařů, taky mě zlobila a sama od sebe přepínala dálkové. Koupil jsem jetou od jednoho z našich kolegů na fóru a když přišla dělala to samé tak mi poslal druhou a ta byla už ok....ale po pár měsících mě opět začíná zlobit ..teď pro změnu když občas zapnu dalkové už je nevypnu...pak do toho půl hodiny mlatím, přepínám a lomcuji než se mrchy vypnou ...takže je objednaná funglovka v replice něco kolem 700Kč..ale moc jich v republice nemaj v replice tahle byla jediná
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
tak to teda nechápu, ty páčky se používaj v astrách F, G, corsách B, C, omegách, vectrách B a rozhodně nejsou špatně řešený, nikdy sem se nesetkal s vadnou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A neni to to, jak ted udelali tu zkurveninu do H-ckovejch Aster? Ze packa blinkru nedrzi nahore nebo dole, ale blika to podle toho, jak moc za ni vemes. Kdyz do ni jen tuknes, tak blinkr blikne 3x, kdyz ji vemes vic, tak blika furt. Strasnej bazmek.Zigi píše:Vsude kecaj,ze Oply nemaj v packach aretace nebo tak podobne,co to znamena?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Princ William
- Princ William
- Princ William
dokat to blika a sviti jak ma tak na to kaslu. az to bude delat naky kraviny tak s dalkovejma nebo neco podobneho tak to budu resitCharlie píše:No jo, tak páčky holt odcházej, tak se bude muset koupit nová. A jak tak koukám, tak holt objednám origo.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
to maj céčkový vectry a H astry, antara už má zase klasiku a D corsa snad takyZigi píše:Vsude kecaj,ze Oply nemaj v packach aretace nebo tak podobne,co to znamena?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Na tom je hovno pravdy. Kdyby to bylo tak uzasny, tak v tom asi pokracujou ne? Tohle fakt vymyslel debil.Zigi píše:Tak na tom neco pravdy bude,jelikoz ti kreteni by si podplatili "jako obvykle" vsechny "nezavisle" casopisy a tam by uvadeli,jaka je to super novinka!Vojta píše:spíš je debil ten co to neumí ovládat, kdyby s tim přišlo VW tak je to revoluční řešení, super, geniální
Sice jsem s tim jel jenom kratkou predvadecku s par krizovatkama, ale tohle me sralo od zacatku
--- Astra G '98 1.4 16V ---