Nefunguje tachometr.

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
juliuska

Příspěvek od juliuska » 24 lis 2006, 18:13

Všetky digi tacha cez konektor upraviť nejdu,záleži na type tachača a to ,že sa Vojto rozčuľoval, tak to sa nedivim.Kúpiš auto, si spokojný s tým koľko to má najazdené a o nejaky čas je na fore príspevok o pomoc , pretože auto vraj napr.: žere veľa oleja atd. Nikoho som týmto nechcel uraziť a ak predsa , tak sorry.

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 24 lis 2006, 18:44

Dave píše:V Opelu jsem byl dvakrát a už tam nikdy nepujdu, raději si poradím jinak. Arogantní a otřesnější chování jsem nezažil. A ty Vojto se jich stále zastáváš. Omluv mojí narážku s tím že to umím, chtěl jsem to jenom HonzoviL nabídnout, zadarmo bez záruky. Ze zárukou by to něco stálo, nechci riskovat muže se něco stát a co pak.
:shock: :lol: já si též rozhodně cením lidí kteří jsou ochotni pomoci,těch je bohužel jak šafránu,co se týče chování profesionálů v oplu s tím já rozhodně souhlasím,já a i několik dalších jsme již měli tady u nás tu čest je poznat,od přijímacích techniků počínaje až po skladníky co mají součástky na starosti,děs a hrůza. :twisted: :evil:

HonzaL

Příspěvek od HonzaL » 24 lis 2006, 21:12

Pánové,děkuji za odpovědi a rady,problém už jsem vyřešil koupí jiného přístroje.V tom původním podle mechanika odešel procesor,což prý se stává málokdy.Musím potvrdit Vojtova slova že kilometry jdou nastavit jen u nového tachometru přes TECH2.Já jsem je chtěl zvednout na to co tam bylo,ale pouze neoficiálně po vyndání procesoru a ne u OPLA.

jerabcici

Re: Nefunguje celkový počet ujetých kilometrů

Příspěvek od jerabcici » 07 lis 2009, 18:25

Ahoj, měli bychom na Vás dotaz. Na tachometru nám zmizel celkovy stav ujetých kilometrů, přičemž denní počítadlo ukazuje normálně. Čím by to mohlo být?? Děkujeme za Vaše názory.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje tachometr.

Příspěvek od Frydex » 07 lis 2009, 19:13

A co tam píše ? pomlčky ?... Většinou stačí na pár minut odpojit baterii...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

jerabcici

Příspěvek od jerabcici » 08 lis 2009, 20:50

Ano, vypadá to takto

73,2
------

Děkujeme a zkusíme. Dáme vědět jak jsme dopadli

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 08 lis 2009, 22:32

odpoj tu baterku... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

jerabcici

Příspěvek od jerabcici » 14 lis 2009, 08:14

Děkujeme, bylo to baterkou..... :D

Odpovědět