Nefunguje tachometr.
Všetky digi tacha cez konektor upraviť nejdu,záleži na type tachača a to ,že sa Vojto rozčuľoval, tak to sa nedivim.Kúpiš auto, si spokojný s tým koľko to má najazdené a o nejaky čas je na fore príspevok o pomoc , pretože auto vraj napr.: žere veľa oleja atd. Nikoho som týmto nechcel uraziť a ak predsa , tak sorry.
- Reklama
já si též rozhodně cením lidí kteří jsou ochotni pomoci,těch je bohužel jak šafránu,co se týče chování profesionálů v oplu s tím já rozhodně souhlasím,já a i několik dalších jsme již měli tady u nás tu čest je poznat,od přijímacích techniků počínaje až po skladníky co mají součástky na starosti,děs a hrůza.Dave píše:V Opelu jsem byl dvakrát a už tam nikdy nepujdu, raději si poradím jinak. Arogantní a otřesnější chování jsem nezažil. A ty Vojto se jich stále zastáváš. Omluv mojí narážku s tím že to umím, chtěl jsem to jenom HonzoviL nabídnout, zadarmo bez záruky. Ze zárukou by to něco stálo, nechci riskovat muže se něco stát a co pak.
Pánové,děkuji za odpovědi a rady,problém už jsem vyřešil koupí jiného přístroje.V tom původním podle mechanika odešel procesor,což prý se stává málokdy.Musím potvrdit Vojtova slova že kilometry jdou nastavit jen u nového tachometru přes TECH2.Já jsem je chtěl zvednout na to co tam bylo,ale pouze neoficiálně po vyndání procesoru a ne u OPLA.
Re: Nefunguje celkový počet ujetých kilometrů
Ahoj, měli bychom na Vás dotaz. Na tachometru nám zmizel celkovy stav ujetých kilometrů, přičemž denní počítadlo ukazuje normálně. Čím by to mohlo být?? Děkujeme za Vaše názory.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje tachometr.
A co tam píše ? pomlčky ?... Většinou stačí na pár minut odpojit baterii...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ano, vypadá to takto
73,2
------
Děkujeme a zkusíme. Dáme vědět jak jsme dopadli
73,2
------
Děkujeme a zkusíme. Dáme vědět jak jsme dopadli
-
- Kontaktovat uživatele:
odpoj tu baterku...
Moje Astrina 1,7DTi
Děkujeme, bylo to baterkou.....