DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ u vykradeného auta
Re: DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ u vykradeného auta
no vidiš já o tom synchronizování ani nepsal, protože sem to bral jako samozřejmost že si todle určitě už zkoušel teď to jenom zabezpeč aby se ti tam nedostali znova, mam i někde fotky jak sem to rozebíral!
- Reklama
To video bol FAKE, ani ho nehladaj.beran píše:zdarec chlapy jen mě napadlo někde jsem viděl že auta otvírají takovým balonkem strčej to k zámku a pak nafukujou otevřou to bez poškození a auto zase zavřou někde jsem měl i odkaz na video ale nemůžu ho najít,a jen taková otázka měli jste na autě i alarm?
...dnes v noci jsem byl také vykraden pře kufr, zmizela rezerva i s plastovou maticí, kufřík s nářadím gola sada, vrtačka. Po poškození ani památky, vše funguje jak má-auto bylo zamčené-vpředu asi ani nebyli...
PS: nemáte někdo na prodej rezervu R15 v rozumném stavu za rozumnou cenu popř. ještě sadu dalších 4 plecháčů(na zimu) když už jsem v těch nákupech...
PS: nemáte někdo na prodej rezervu R15 v rozumném stavu za rozumnou cenu popř. ještě sadu dalších 4 plecháčů(na zimu) když už jsem v těch nákupech...
Hele Paule66 nechces nam tady ukazat tvoji karu...pochlub se....hod ji do galerie