Jak na konektor airbagu pod sedackou?
tyvado já dyž to tak čtu tak bejt tebou tak se do toho vůbec nepouštim a nechám to někde udělat, pochybuju že umíš dobře pájet bez slepenců a studeňáků
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
no tak to jestli to chceš jenom smotat tak to nemam slof
stahovací bužírka neni prostředek ke spojování kabelů ale k izolaci
Koukam,ze tys to take jeste nedelal,ze?
no já mam jaksi vzdělání v elektro oboru a nějakou tu praxi taky, nejde mi do hlavy proč se cpeš do věcí kterejm zjevně vůbec nerozumíš a ovlivňujou bezpečnost tvojí i spolujezdců
no já mam jaksi vzdělání v elektro oboru a nějakou tu praxi taky, nejde mi do hlavy proč se cpeš do věcí kterejm zjevně vůbec nerozumíš a ovlivňujou bezpečnost tvojí i spolujezdců
VOJTO,tak zaprve:Nekdy se mi zda,a koukam ze nejen me,ze se moc a moc vytahujes (jak guma u trenirek ) coz ti dost skodi.Vojta píše:no tak to jestli to chceš jenom smotat tak to nemam slof
Za druhe:Dle tvych vlastnich slov(s kteremi souhlasim)se v aute pajet nema-nebo jsi uz zapomnel.
Za treti:K te buzirce.Je jiste k izolaci,ale zde nam jde hlavne o ni,nemluvim uz,ze draty jsou pred samotnou izolaci uz davno spojeny zkroucenim,tak nevim o co go.Tahat za to jako za lano jiste nikdo nebudem...
Za ctvrte:Stale jsi neodpovedel na podstatu dotazu,kdyz to nevis,nedelal jsi to,tak to rekni a neodbihej k jinym "nepodstatnym"vecem.
Za ctvrte:Bezpecnost tim ovlivnit nemuzu,jelikoz kontrolka sviti a me se muze akorat tak povest to dati do provozu.Jak jiste vis,svitici kontrolka znaci nefunkcnost bagu!
DIKY?DOUFAM,ZE NEPRIJDU O SVUJ UCET!
nemam co dodat, svoji radu jsem ti dal, když nepochopíš že se sletujou 2 kabely k sobě, v lepšim případě slisujou do dutinky, ale určitě ne zamotaj tak nevim co dál chceš radit
jestli se vytahuju tim že mam elektro školu tak to promiň, příště napíšu že sem nedochodil zvláštní školu aby tě to nepohoršilo
jestli se vytahuju tim že mam elektro školu tak to promiň, příště napíšu že sem nedochodil zvláštní školu aby tě to nepohoršilo
no,ja myslim,ze jsi prave zustal jen u rady-sletovat kabely-ted uz i slisovat..2 kabely jiste myslis 4 zily,ze?No,ja chodil na zvlastni-vysokou,ale ne elektro.Skoda,umel bych mozna letovatVojta píše:nemam co dodat, svoji radu jsem ti dal, když nepochopíš že se sletujou 2 kabely k sobě, v lepšim případě slisujou do dutinky, ale určitě ne zamotaj tak nevim co dál chceš radit
Jinak zustaneme u rady ostatnim clenum fora,ktere take trapi konektor pod sedackou: PRED ZAHAJENIM PRACE ODPOJIT BATERII.POTE NEJLEPE SLISOVAT VSECHNY 4KONCE DRATU POD SEDACKOU NAPEVNO( jde to i zkroutit,odizolovat ),PREKRYT SMRSTOVACI PASKOU.PO DOKONCENI SI ZAJET NA DIAGNOSTIKU-NEJLEPE EMISE,KDE VAM ZA PAKATEL CHYBU VYMAZOU! DEKUJI ZA SPOLUPRACI.SNAD TO NEKOMU POMUZE.
MUZEM ZAMKNOUT P.S. Mam trochu zkazeny den,Diky moc
No ja si myslím že ten spoj určite nebude taký kvalitný ako keby bol pájkovaný. V tom má Vojto pravdu a naozaj ti chcel dobre. Ja osobne by som nikdy take niečo v aute ako zmotanie dvoch káblov a zaizolovanie neurobil. Už by som skôr použil možno nejakú svorku.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
dnes jsem spojil draty.Pouze od bocniho bagu.Od predpinacu pasu,jsem to zatim nechal.Jinak jsem zkroutil,sletoval,stahovaci buzirkou odizoloval a pote prekryl vse izolackou Zitra smazu zavadu a snad mi to da uz pokoj-uvidimeSršeň píše:No ja si myslím že ten spoj určite nebude taký kvalitný ako keby bol pájkovaný. V tom má Vojto pravdu a naozaj ti chcel dobre. Ja osobne by som nikdy take niečo v aute ako zmotanie dvoch káblov a zaizolovanie neurobil. Už by som skôr použil možno nejakú svorku.
Jinak dnes mi smazli zavadu(nic jsem neplatil) a zatim to drzi.Uvidime