Problém se směrovými světly svítí/nesvítí
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Takže už jsem byl nakupovat v Oplu, měl jsem tam 2 žluté, na pozici 8 pro levý a na pozici 7 pro pravý V Oplu mne prodali nové relé s kódem 1238505 , ale fachá to zatím bez problémů.
Tímto děkuji všem zůčastněným a hlavně Apíkovi za fotonavigaci a hlavně radu , kluci a všem moc díky
A tady by se to možná mohlo zamknout a uložit pod hlavičku důležité v sekci elektroinstalace, pro případné další stejně postižené klubáky a majitele Astřiček
Tímto děkuji všem zůčastněným a hlavně Apíkovi za fotonavigaci a hlavně radu , kluci a všem moc díky
A tady by se to možná mohlo zamknout a uložit pod hlavičku důležité v sekci elektroinstalace, pro případné další stejně postižené klubáky a majitele Astřiček
Mobil : 602318645
- vasekpetr1
- Princ William
Re: Problém se směrovými světly svítí/nesvítí
Zdravím v novém roce 2011,
vlastním Astru 1.6 16V r.v.95 a mám problém se směrovými světly. Při sepnutí levých nebo pravých směrových světel se pouze rozsvítí kontrolka na palubní desce a blinkry neblikají/nesvítí. Když ovšem sepnu trojúhelník, tak všechny 4 bilnkry blikají. Čím by to mohlo být? Díky
vlastním Astru 1.6 16V r.v.95 a mám problém se směrovými světly. Při sepnutí levých nebo pravých směrových světel se pouze rozsvítí kontrolka na palubní desce a blinkry neblikají/nesvítí. Když ovšem sepnu trojúhelník, tak všechny 4 bilnkry blikají. Čím by to mohlo být? Díky
Díky moc pánové, poradili jste mě, aniž bych se zeptal Teď už vím, kde hledat problém, když sepnu dálková světla a při pokusu je vypnout občas svítí vesele dále
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
AstraMan - No to jsem měl taky a výměna relé za 280 mi pomohla. Velice nepříjemná věc, hlavně takhle když jedeš Praha Opava ve tři v noci... Vím o čem mluvím, výměnu neodkládej.
Wik_3 - to zkus taky prokouknout to relé, tady na foru seženeš i starší, kolem 200kč, funkční, kdyby to bylo ono. lucasso, bundeles, stačí kouknout do Prodej - Náhradní díly.
Wik_3 - to zkus taky prokouknout to relé, tady na foru seženeš i starší, kolem 200kč, funkční, kdyby to bylo ono. lucasso, bundeles, stačí kouknout do Prodej - Náhradní díly.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Wik_3,ty máš ještě Astru F a tam je problém ve spínači varovných světel/4blikač/.Stačí,že po vyp varovek blbě vevnitř dosedne a je po směrovkách.Nahraď jej novým,třeba i replikovým a je pokoj.
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... id=1306818
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... id=1306818