i tid umí spotřebu.
- undertaker
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Snad mas pravdu, ale to propojeni do motoru snad nebude problem...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- undertaker
- undertaker
no jasne ved tam ani nebolo pocitane ze tamadial pojdu dva kable ale poviem ti teda ze je to urcite jednoduchsie ako som to robil ja ked som vrtal novu dieru v zadnej stene motoroveho priestoru de my ledva vosla vrtacka potom hodinu som tu dieru rozsiroval pilnikom aby som tam dal prechodku nasledne cez nu kabel a potom to vsetko zatrel silikonom aby cez to nepresla vlhkost do auta...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A pokud by ses s tim tak nesr... tak to vidisi casove jak? jedno dopoledne? nebo celej den?undertaker píše:no jasne ved tam ani nebolo pocitane ze tamadial pojdu dva kable ale poviem ti teda ze je to urcite jednoduchsie ako som to robil ja ked som vrtal novu dieru v zadnej stene motoroveho priestoru de my ledva vosla vrtacka potom hodinu som tu dieru rozsiroval pilnikom aby som tam dal prechodku nasledne cez nu kabel a potom to vsetko zatrel silikonom aby cez to nepresla vlhkost do auta...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- undertaker
ale nie cosi tri a pol hodky maximalne a nemas co robit.... v podstate potrebujes zlozit volant zmontovat palubku vymenis staru packu za novu z ovladanim na PP na nu pripojis 3 vodice na palubku pripojis dalsie 2 do motora ti ide podla tipu budto jeden alebo dva vodice a potom uz len potrebujes rozobrat stredny panel aby si sa dostal zvrchu ku konektoru co ide do TID ten konektor odpojis a cely modul PP je vlastne medzikus ktory tam das a zboku ma konektor na ktory napichnes tie vodice co si potahal na palubku a RJ motora... volitelne este mozes pripojit kontakty od imobilizera ak pre ne mas vyuzitie a cez rele kontakty na automaticke zapinanie svetiel.... svetla si urcite zapojim neskorsie len musim pomerat ze ktore su zapinacie kontakty v prepinaci svetiel lebo ten je vkuse a zo zadu ma len napichovacku...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeste me zajima jake pouzit draty a jake koncovky? nemas foto?
- undertaker
tak koncovku dostanes z PP je to vlastne protikus ku konektoru co je na doske PP a vodice to je vlastne jedno ja pouzivam priemer 0.5mm je to plochy kabel co ma 10zil a su po bokoch zlepene kupis to v kazdom elektro obchode kazda zila je inej farby takze to mas v pohode nic sa ti nepomiesa.... ak ti mozem poradit sprav si pripravu toho vodica do motorovej casti a ostatok budes mat v pohode.... kolko vodicov potrebujes potiahnut si mozes pozriet v navode od Vojtu na prestavbu MID ...
Tak se hlasim taky do fronty, Astrag G Caravan X16XEL .
btw. pracuju v obchode se soucastkama tak kdyby David B. potreboval neco poshanet (krome Atmegy) tak rad pomuzu. Mozna bych rozhodil sit na osazeni mensi serie DPS - kontakty by byly.Tak se pripadne ozvi na email.
btw. pracuju v obchode se soucastkama tak kdyby David B. potreboval neco poshanet (krome Atmegy) tak rad pomuzu. Mozna bych rozhodil sit na osazeni mensi serie DPS - kontakty by byly.Tak se pripadne ozvi na email.
X16XEL 98 caravan
modre podsvetleni
automat.svetla,cyklovac steracu (AEV)
modre podsvetleni
automat.svetla,cyklovac steracu (AEV)
Zdravím všechny na fóru. Tak moduly už budou k dispozici tento týden, teď ještě doplňují poslední typy ŘJ, většinu již mám přidánu. Ale první várku už mám rozebránu , další budou tak za cca deset dní. Pokud někdo bude mít zájem, tak nejlépe na Emila veramon.astra@seznam.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo to mi taky zajima a jak dlouho vam trvala montage.