No Frydexi, pochopil, ale jen proto že už jsem to dělal.
Jinak přesně jak Frix píše, je tam plastová pojistka, ta ce odcvakne a jemně posunuje jakoby za konektorem zprava doleva, bo zleva doprava a tím se konektor jednak odjistí a jednak povysune. Je to téměř stejný princip jako je na přístrojovce, jestli jsi tu sundával, tak už budeš vědět.
Dost dobře to osvítí světla z kopírek. Malinký asi 15cm dlouhý zářivky. Mám ji tu už rok připravenou a furt se k tomu nějak nemůžu dostat. Ale švagřík s tím nasvítil celý kufr své suzuki a vypadá to super.
pls kolko je tam dokopi ziaroviek ? dve su v tid 4 su v budikoch neviem presne kolko je v budikoch na kurenie a este na svetla zapinanie pls mozte mi to napisat dakto kto si to pameta alebo ked mam svoje zistenia zle tak by ste mohly upresnit dakujem
2KS v ovladači na světla, 4KS v budících, 2KS v TID/MID, 2KS v ovladačích topení Snad si to ještě dobře pamatuji
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Většina LED žárovek, které mají takto zakulacenou hlavu, tak svítí bodově... Aby žárovka svítila pokud možno co nejvíce do stran, tak je potřeba aby měla tu hlavičku sploštělou, ale tím zase ztrácí trochu na svítivosti
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!