fááákt ??? tak díky moc
ja len že aj ma to napadlo lebo keď mi to svietilo a povedali v opli že zlá riadiaca tak či to predchádzajúci majiteľ neodrbkal, len som nevedel čo si o tom myslieť sú funkčné neni sú ... keďže na druhej sedačke je to normálne nepostrihané a chodiť bez nich nič moc aj keď samozrejme radšej ich nikdy nepotrebovať
takže týmto hm veď ano je pravda že s ňou sa viac hýbe
jo a oni mi ešte povedali že teda nefungujú a nová jednotka okolo 400 eur skoro ma prekotilo
až by to aj bola pravda tak takto poprepájaním sa to dá všeobecne obísť ??? alebo ma chceli len natiahnuť dohovie ...
Zdravím tak vcera som v praci riesil kontorlu airbagu... vycvakal som konektor no chyba pretrvava ( som aj nasrany ze som ho vycvakal a stale to blbne som o konektor chudobnejsi) takze, myslim ze problem bude v konektore v sedacke, ako sa knemu dostanem ? ide vylupnut airbag nejak z boku sedadla alebo ho musim rozobrat? mám stále túto chybu 78 Driver side airbag squib circuit low resistance dakujem
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
No uvidím ještě sem bag nikdy neodpojoval tak složím maturitu. Jinak klaxon a ovládání rádia funguje normálně. Auto bylo nejspíš trefený na řidičovu stranu takže bůh ví co se stím dělo.