Trippling
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trippling
Zrejme dobrej oddilTrdlo píše:Za dva jsem platil i s poštovným něco málo přes šest set.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasně,bereme to,ať to stojí co to stojí.Radoš 92 píše:Jo, oni vybírají nějaký poplatek za to, že je to z ciziny. (hííí, z ciziny...), Já jednou objednal vystřihovánku a místo nějakých 20 kč mě přišla na skoro dvě kila. Neva. My si to zordělíme na 4 díly....
ASTRA LA VISTA
A kecám, teď jsem koukal na lístek, bylo to 723,- Přes 600,- bylo něco jinýho a ne ze slovenska.milosh píše:Zrejme dobrej oddilTrdlo píše:Za dva jsem platil i s poštovným něco málo přes šest set.
END
Ahoj, Cabko mám na Teba jednu otázočku : Trippling je bezpochyby fajn vecička , ale nevyrábaš náhodou aj relé denného svietenia do predpripraveného konektora z výroby do Astier ? Aby som to nemusel objednávať u p. Tomáša Panca z ČR. "Pozri tu príspevok od Apíka" Sme takmer susedia/cca 35 km/tak by sme sa mohli stretnúť aj osobne. Čaves.
edit: upraven odkaz - Mike.S
edit2: odkaz upraven znova malinko jinak - Trdlo
edit: upraven odkaz - Mike.S
edit2: odkaz upraven znova malinko jinak - Trdlo
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
Jinak jak se tu probíralo, zda modul tripplinku funguje i na Zafiře, mohu všem sdělit, že ano. Už ho tam mám a chodí výborně. Jak na astře, tak na Zafiře - cabko díky, je to pohodička.
END
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 27 led 2009, 13:07, celkem upraveno 1 x.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Pozor chyba! Není specifikováno číslo článku, který chcete zobrazit!Radoš 92 píše:A HLASUJETE..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opraveno.
Napadlo mně ještě něco k tomu triplingu. Instalace je vcelku jednoduchá, ale až budu auto prodávat, ne že bych se k tomu chystal, tak ho budu dávat do původního stavu, tzn. že i tripling možná vezmu zpátky. Při spájení kontaktů to bude problém, napadlo mně tedy udělat takový slučovač konektorů, který se nasadí do páčky blinkrů a do něj následně i modul, i původní kabeláž. Při dobrém zaizolování by to mělo být ok, nemýlím-li se....
Napadlo mně ještě něco k tomu triplingu. Instalace je vcelku jednoduchá, ale až budu auto prodávat, ne že bych se k tomu chystal, tak ho budu dávat do původního stavu, tzn. že i tripling možná vezmu zpátky. Při spájení kontaktů to bude problém, napadlo mně tedy udělat takový slučovač konektorů, který se nasadí do páčky blinkrů a do něj následně i modul, i původní kabeláž. Při dobrém zaizolování by to mělo být ok, nemýlím-li se....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
JA auto prodavat nebudu takze to neresim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No kdybych to nedejbože sundával, tak to jednoduše opět vypíchnu z konektoru u pinu odštípnu a znova zacvaknu do konektoru.... tohle je zbytečně složitý.
END
Presne tak, okrem toho by bolo treba vyriešiť aj prepojenie diaľkových svetiel...A vyzeralo by to strašne neprofesionálne...Ale to je len môj názor.
OPEL Astra G 1.4 16V 5dv.
Cabko, o šesť príspevkov vyššie som mal na Teba otázočku, 4ítal si ju ?
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
Ahoj, relé denného svietenia zatiaľ nevyrábam ale práve rozmýšľam nad modulom, ktorý by sa pripojil k modulu palubného počítača od Davida. Modul by po naštartovaní rozsvietil parkovačky a po určitom čase (zhruba po dvoch sekundách) by rozsvietil stretávacie. Zatiaľ je to v štádiu vývoja a robím to viac-menej pre seba ale ak budú záujemcovia, dám do placuEddy píše:Cabko, o šesť príspevkov vyššie som mal na Teba otázočku, 4ítal si ju ?
OPEL Astra G 1.4 16V 5dv.
Ahoj Cabko...tak potom znova mysli namna....s tym modulom na svietenie.. Ale to by sme uz aspon na kavu behli...co ty na to?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999