Parkovací asistent

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive » 07 bře 2008, 09:17

Zdeněk Lbc píše:Jdou lehce stříknout ( zaprášit ), běžně to u nás děláme. Já je nechal černý a dal jsem je do lišty.
Zdenku ako si to myslel ze zaprasit??uplne strieknut do farby sa nedaju??lebo mam cervenu a nechcem tam mat cierne bodky:-)
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

Reklama

pariah

Příspěvek od pariah » 07 bře 2008, 11:31

Já si ho teda teprve chci objednat.Taky mám škrklej nárazník(přítelkyně vs. zeď při couvání) takže ho budu taky lakovat a taky tam nechci černý tečky.Myslíš že to teda bude fungovat v poho???
!!!Astra Forever!!!

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 08 bře 2008, 02:23

Lehce se přestříknou barvou auta, nedá se dát velká vrstva, aby čidla správně fungovala.

Pavkuba

Park pilot

Příspěvek od Pavkuba » 08 bře 2008, 08:55

Ahoj lidi, nedá mi to a zapojím se do diskuze.... :) čidla múžete s klidem lakovat celá, činná část čidla je v tom "zapadlém" kroužku, pokud tam nepříjde barva, bude vše fungovat tak jak má!!!!
Ze své zkušenosti vím, že u všech sad co jsme montovali jsou i plastové kroužky které se vsadí do toho funkčního "zapadlého" kroužku, čidlo se hodí do laku a pak jednoduše kroužek vytáhnete a vše je čisté a funkční.... 8)

fanuc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanuc » 08 bře 2008, 11:04

Ja som to nastriekal 2x farba a 2x lak a v pohode.(normálny sprej)Už to mám vyše roka a žiadny problém.
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 08 bře 2008, 13:16

Tady unas jezdi astra g combi dotahla nnekde z venci a mato max vybavu! to cumim jak prase :) Origo Parktronic,celokuze,alarm,vse v elektrice,autoclima,a nechci kecat ale mato max.airbagu,volant,spolujezdec,sedacka ridice,sedacka spolujezdce,stropni,a ve sloupkach ci tak neco,no nevim... Zdenek z liberce by mi mohl poskytnout info co?? jinak dekuji az bude moznost tak nafotim :lol: :lol: :lol:
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

Anastazzo

Levné přelakování parkovacích senzorů

Příspěvek od Anastazzo » 07 čer 2008, 22:40

Ahoj! Jsem tady nováček, tak se teprve rozkoukávám, ale rád bych se zeptal, jak se dá nějak levně přelakovat ty parkovací senzory do barvy karoserie? Kde se dá sehnat ta originál (nebo podobná) barva? Kam se v této věci obrátit?

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Levné přelakování parkovacích senzorů

Příspěvek od milosh » 07 čer 2008, 22:52

Anastazzo píše:Ahoj! Jsem tady nováček, tak se teprve rozkoukávám, ale rád bych se zeptal, jak se dá nějak levně přelakovat ty parkovací senzory do barvy karoserie? Kde se dá sehnat ta originál (nebo podobná) barva? Kam se v této věci obrátit?
Ahoj, vitej na foru a blahopreji k 1.prispevku :D
Ja to udelal taky ze jsem nechaval striknout par dilu na aute a tak si nechal laknout primo ty senzory, jeste jsem sice nenamontoval ale pry by nemel byt problem s tema cidlama. Jinak pokud si koupis presnou barvu tveho auta u opla v ty maly sade, uz to zde je popsano, tak si to muzes snad i sam natrit ale radsi bych to nechal na lakyru... :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 22 čer 2008, 19:32

Tak uz mam taky konecne namontovano, dle toho super navodu prace na 2 hodky.

https://www.astra-g.cz/parkovaci-asistent/

Jen musim doresit zda ten displej laknu do cerny nebo necham jak je, moc se mi ale ta svetla nelibi. Ale jsem rad ze mam ty senzory v barve auta coz je krasavec 8)
Foto zatim nemam ale brzy si to nafotim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 22 čer 2008, 19:52

Ted to take resim ale nejak nevim jakej koupit :roll: poradte mi

Davalo se treba Origo uz od vyroby??
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 22 čer 2008, 20:19

Majklusi, v Oplu ti tam daj nejakej "original" ale funknce bude stejnej co mam ja a par lidi co se objevili v tomto tematu, ale cenove to bude u Adama o par tisic drazsi. Mno, ale je to hlavne pro lidi co neumej couvat a hlavne jedou pomalu, ja kdyz to ted testovat nez to zaclo kukat tak jsem vypinal motor :D Ale manzelka bude nadsena, parkovani na sidlisti nic moc kdyz clovek nema moc najeto...

JA to koupil na aukru bratru za necelej litr...

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

sdaf

Příspěvek od lukaskpd » 22 čer 2008, 20:59

caves co vravite na tochto asistenta http://www.ikup.cz/item.php?id=431551&a ... 20&%20Moto
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Dejv666

Příspěvek od Dejv666 » 09 zář 2008, 21:55

zdarec, nedával jste někdo ty sensory na hatchback? Jedná se mi o výšku jejich umístění od spodní hrany nárazníku. díky
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE

Dejv666

Příspěvek od Dejv666 » 16 zář 2008, 19:47

Marian píše:Jde o to na co jseš zvyklej. Jezdím s náklaďákem takže jiná volba než boční zrcátka není. Takže v osobáku taky couvám podle bočních a na tu vzdálenost dozadu se dá taky v poho zvyknout. A ještě k tomu mám parkovací asistent a ten ukáže kolik mám místa vzadu :wink:
Zdarec, prosimtě jak vysoko od spodní hrany nárazníku jsi umístil ty senzory? Je tu popsána jenom combi, ale hatchback má ten nárazník jinak. Nerad bych navrtal výztuhu. Díky
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 17 zář 2008, 16:46

Tady je to přesně vidět
Obrázek

Odpovědět