Zdravim vo spolok
Potreboval by som poradit s vyhrievanim sedadiel. nejde mi vodicova strana. skusal som aj poistky aj spinac.
Vie niekto poradit elektroinstalaciu? lebo ja a elektrika nie sme nejaky kamarati. najlepsie by bolo s fotom ako a co ma byt zapojene. mozno ze mi odpadol len kabel.
Diky moc
VYHRIEVANIE SEDADIEL
- Reklama
- Princ William
Re: VYHRIEVANIE SEDADIEL
vim ze pises ze si zkousel spinac ale moje dosavadni zkusenosti jsou ze to zatim vzdy byl vypinac. je tam uvnitr takovej medenej plisek kterej se utaha a pak nema dotykficik píše:Zdravim vo spolok
Potreboval by som poradit s vyhrievanim sedadiel. nejde mi vodicova strana. skusal som aj poistky aj spinac.
Vie niekto poradit elektroinstalaciu? lebo ja a elektrika nie sme nejaky kamarati. najlepsie by bolo s fotom ako a co ma byt zapojene. mozno ze mi odpadol len kabel.
Diky moc
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
pokud si prehodil vypinace tak to je dobre nebot si vyloucil zavadu vypinace ale co dal to te neporadim.....ficik píše:Hmmm, uz som skusal prehodit aj vypinace ak by to bolo tym ale nie je, a do rozoberania sedacky sa velmi nechcem pustat. ale co ked chcem si vyhrievat zadok tak musim sa do toho nejak pustit, len nech to nedoseriem viac ako je
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO