Takze, moj problem na opli astra G
ak zapnem stierac, dojde mi do maximalne stvrtinovej vysky, nema dost ist dalej, musim motorceku pomoct,lebo by asi zhorel. Precistil som to , premazal, ale aj tak nic. Moze byt zhoreny motorcek ak vlastne este pracuje, len akoby nemal silu to utiahnut. Mal uz niekto podobnu skusenost. Dakujem
Stierače nestieraju :-/
- Reklama
pomale stierace
Tak s tymto som sa uz stretol....a bol som rad, ze mi nezhorel motorcek...esteze je tak silne navinuty. Problemom je to, ze puzdra, (v ktorych sa pohybuju tycky, na ktore vlastne potom nasunies ramienko stieraca) su zahrdzavene. Jedina moznost, ako si pomozes je:
- demontaz stieracov - demontaz plastu pod prednym oknom (torpedo) - demontaz celeho stieracoveho mechanizmu (aj s motorom) - tusim, ze su to 4 skrutky - potom das dole segerku z hriadela, na ktory sa montuje stierac a pomaly sa pokusis vytiahnut noznice z jedneho aj z druheho puzdra. Potom to poriadne osetri, lebo je to zahrdzavene - a pouzi kvalitne mazivo...
- demontaz stieracov - demontaz plastu pod prednym oknom (torpedo) - demontaz celeho stieracoveho mechanizmu (aj s motorom) - tusim, ze su to 4 skrutky - potom das dole segerku z hriadela, na ktory sa montuje stierac a pomaly sa pokusis vytiahnut noznice z jedneho aj z druheho puzdra. Potom to poriadne osetri, lebo je to zahrdzavene - a pouzi kvalitne mazivo...
ASTRA-G-caravan (X17DTL)