Předřadný odpor
Předřadný odpor
Zdravim ,mam astru G 1999 17 dTL. Měnil jste někdy někdo předřadný odpor na venkovnim ventilátoru chlazení motoru ?? Pokud ano ,tak kolik stojí. Dík
- Reklama
Nevim, jestli je tam jeste nejakej jinej, ale pokud myslis ten, co reguluje otacky ventilatoru, tak jsem ho menil asi 3x.
Nema cenu ho brat z vrakace, vydrzel mi vzdycky tak 14 dni nez se prepalil. 2x 500,- vyhozenejch. Novej stoji neco kolem litru, presnou cenu uz ale nevim.
Vymena je pohoda, max. pet minut.
Nema cenu ho brat z vrakace, vydrzel mi vzdycky tak 14 dni nez se prepalil. 2x 500,- vyhozenejch. Novej stoji neco kolem litru, presnou cenu uz ale nevim.
Vymena je pohoda, max. pet minut.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
vetrák chlazení motoru
Ok , Dík Myslim ten co je dole ,venku ma tom přednim větráku chlazení. Vypadá to jako zásuvka........
předřadný odpor
sorry ,tak to pardon ,to jsme si nerozuměli.já myslím větrák chlazení motorů! Ten co je vepředu před chladičem...mám dva i za chladičem. Ten přední má dvě rychlosti a rozděluje to ten předradny odpor! !
PS: ten odpor vnitřního ventilátoru to znám ! To už mám za sebou,ten už jsem měnil před časem. Mám už třetí astru a pořád se učím! U astry F byl odpor chlazení před přední maskot nárazníku -takový keramický váleček . Teď jsou tam ty větráky dva a vypadá ten odpor prý jako zásuvka !
PS: ten odpor vnitřního ventilátoru to znám ! To už mám za sebou,ten už jsem měnil před časem. Mám už třetí astru a pořád se učím! U astry F byl odpor chlazení před přední maskot nárazníku -takový keramický váleček . Teď jsou tam ty větráky dva a vypadá ten odpor prý jako zásuvka !
Naposledy upravil(a) martin.h dne 12 črc 2007, 14:41, celkem upraveno 2 x.
Astra G 17TD sedan bílá barva/rok99 motor 17 XdTL.
rada
Luky v poho , budu muset do oplu do servisu na radu.........
Re: předřadný odpor
martin.h píše:sorry ,tak to pardon ,to jsme si nerozuměli.já myslím větrák chlazení motorů! Ten co je vepředu před chladičem...mám dva i za chladičem. Ten přední má dvě rychlosti a rozděluje to ten předradny odpor! !
předřadný odpor