Elektrické zapojení
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Elektrické zapojení
chtěl jsem se optat! jsem si nedávno u své astřičky všiml že když vytáhnu klíček ze zapalování tak se mi zcela odpojí přívod od baterie!(nejede zapalovač, nejede stahování okýnek) máte to tak všichni!? Třeba mě to zarazilo u chlazení jel jsem v koloně pak zastavil - chladilo mi to motor po vytáhnutí klíčku se větrák zastavil! až jsem opět otočil klíčkem na jedničku tak se mi ihned sepnulo chlazení! asi to není moc dobré ne? že by si někdo hrál se zapojením?
- Reklama
u mě to funguje stejně jako rychlémuradimovi...
nicméně ten motor měl dle teploměru kousek nad ideální teplotou - třeba to funguje dvojstupňově a když je teplota už fakt vysoká, tak to funí i bez klíčků...
nicméně funkční zapalovač, okna i rádio (neoriginál sony) bez klíčků bych ocenil - kdyby to někdo uměl trochu upravit
nicméně ten motor měl dle teploměru kousek nad ideální teplotou - třeba to funguje dvojstupňově a když je teplota už fakt vysoká, tak to funí i bez klíčků...
nicméně funkční zapalovač, okna i rádio (neoriginál sony) bez klíčků bych ocenil - kdyby to někdo uměl trochu upravit
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no jo třeba funguje a třeba také ne! teď babo raď stejně nechápu proč nic nefunguje po vytáhnutí klíčku....eště aspon že hraje rádio...sovicka píše:u mě to funguje stejně jako rychlémuradimovi...