Elektrické zapojení

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Elektrické zapojení

Příspěvek od rychlyradim » 23 črc 2007, 15:36

chtěl jsem se optat! jsem si nedávno u své astřičky všiml že když vytáhnu klíček ze zapalování tak se mi zcela odpojí přívod od baterie!(nejede zapalovač, nejede stahování okýnek) máte to tak všichni!? Třeba mě to zarazilo u chlazení jel jsem v koloně pak zastavil - chladilo mi to motor po vytáhnutí klíčku se větrák zastavil! až jsem opět otočil klíčkem na jedničku tak se mi ihned sepnulo chlazení! asi to není moc dobré ne? :roll: že by si někdo hrál se zapojením?

Reklama

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 23 črc 2007, 15:51

Zapalovac, okna apod. je normal, ale vetrak motoru musi fungovat i bez zapalovani.
Kolikrat se mi stalo, ze pri jizde nebezel, ale jen jsem zastavil, tak se sepnul a bezel treba minutu.
--- Astra G '98 1.4 16V ---

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 23 črc 2007, 18:39

u mě to funguje stejně jako rychlémuradimovi...
nicméně ten motor měl dle teploměru kousek nad ideální teplotou - třeba to funguje dvojstupňově a když je teplota už fakt vysoká, tak to funí i bez klíčků...

nicméně funkční zapalovač, okna i rádio (neoriginál sony) bez klíčků bych ocenil - kdyby to někdo uměl trochu upravit :P
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 23 črc 2007, 20:21

sovicka píše:u mě to funguje stejně jako rychlémuradimovi...
nicméně ten motor měl dle teploměru kousek nad ideální teplotou - třeba to funguje dvojstupňově a když je teplota už fakt vysoká, tak to funí i bez klíčků...

nicméně funkční zapalovač, okna i rádio (neoriginál sony) bez klíčků bych ocenil - kdyby to někdo uměl trochu upravit :P
no jo třeba funguje a třeba také ne! teď babo raď :roll: stejně nechápu proč nic nefunguje po vytáhnutí klíčku....eště aspon že hraje rádio... :?

Odpovědět