Napojení centrálního zamykání na dálkový ovl. alarmu.

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Gizmo_CZ

Napojení centrálního zamykání na dálkový ovl. alarmu.

Příspěvek od Gizmo_CZ » 22 čer 2007, 12:16

Cus all.

Potřeboval bych radu zkušeného autoeletrikáře ohledně dodatečné montáže centrálního zamykání a jeho napojení na dálkově ovládaný autoalarm.

Autoalarm jsem si montoval do auta sám . s el umím docela hodně (auto el. + PC) Ale v tomhle se nevyznám!

Jedná se mi o identifikaci výstupů z autoalarmu, kdy tento má samostatné dráty pro ovládání centrálu a el oken.

Přikládám foto toho co potřebuji identifikovat (červená šipka + ty červené čáry)

Toto je schéma autoalarmu s dálkovým ovládáním:
Obrázek

A ještě obrázek schématu centrálního zamykání (zde by se měly zapojit dráty
hnědý (uzamčení) ještě by mě zajímalo jestli je tam + nebo - ??
bílý (otevření) ještě by mě zajímalo jestli je tam + nebo - ??
Obrázek

Jedná se mi o to kam připojit na ten autoalarm ty dva dráty (hnědý a bílý) od zamykání, aby mi fungovalo dálkové ovládání s odemykáním/zamykáním auta?

Velice všem děkuji za případnou pomoc!!

Reklama

Mastel

Příspěvek od Mastel » 26 čer 2007, 22:19

caf.

Neviem co mas za auto ale predpokladam ze Astru -g. Cize central mas vedla vodica (spolujazdec) dole pri nohach. Zhodis plastovy kryt na strane kde su dvere a tam najdes taku plastovy stvorec(central). idu z tadial kable a tusim ze zltocierny a ten druhy je tusim hnedo cerveny. najlepsie to zistis ked si das nejaku ziarovku na 12V a spojis kostru stym kablom. Pri zamknuti ti jeden na chvilu zasvieti a druhy zase pri odomknuti. Myslim ze tieto kable hladas.

PS. skus pozret tu: https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=1039 ja som podobne nieco riesil. Tie spinacie kable som nezapajal lebo moj alarm nedokazal nacitat kedy to je zamknute z dialkovym a kedy manualne...
Astra G 1,6 16V(Z16XE)

Odpovědět