Nejspíš nedobíjí
Nejspíš nedobíjí
Dnes moje švagrová prodala (dopoledne) auto Astru G 1.6 16v,v poledne mi vola že ten kupující zůstal někde viset a nejde mu to nastartovat,přijedu tam auto ani neotočí motorem tak říkam batérka KO-nabit.
Ale včera nově kupovaná baterka-viděl jsem kupnií doklad,pujčím chlapovi svoji náhradní batérku z garáže a odpolene mi už kolik volá ať ho odtáhnu
Říkám si jsem to ale blbec asi alternátor,ale ejhla pujčím mu svojí batérku z mojí Astry 1.7 DTI(na kterou by mohl jezdit) 60 AH,motor naskočil v pohodě,projeli jsme to ale dobíjení nesvítí ani jiná kontrolka
Co s tím asi alternátor,ale jakto že nesvítí kontrolka
Ale včera nově kupovaná baterka-viděl jsem kupnií doklad,pujčím chlapovi svoji náhradní batérku z garáže a odpolene mi už kolik volá ať ho odtáhnu
Říkám si jsem to ale blbec asi alternátor,ale ejhla pujčím mu svojí batérku z mojí Astry 1.7 DTI(na kterou by mohl jezdit) 60 AH,motor naskočil v pohodě,projeli jsme to ale dobíjení nesvítí ani jiná kontrolka
Co s tím asi alternátor,ale jakto že nesvítí kontrolka
- Reklama
Pokud kontrolka svítí a po nastartování zhasne, je to v pořádku, tak to má být. Pokud ale po nějaké době nejde nastartovat s tím, že je slabá baterie, závad může být víc . Buď je špatný alternátor, nebo jen napěťový regulátor. Je taky možný, že alternátor dává málo - opět může být špatný regulátor, nebo může být jen volný klínový řemen.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green