Zoskratovana Bateria
- Reklama
Hel asi před dvěma měsíci, jsem přijel večer dom, všechno v pohodě. Ráno jsem šel do auta ( podotýkam všechno bylo vypnutý), normálně jsem si otevřel dálkou auto, zasunul jsem klíček, otočil a auto si jen kviklo. Taky jsem nechápal, co je, koukal jsem na baterku, zelený oko svítilo normálně. Nakonec jsem si od souseda půjčil baterku, nastartoval jsem okamžitě. Baterku jsem teda koupil novou a od tý doby mám klid. Jak už tu zaznělo, půjč si baterku od souseda nebo od sousedky a vyzkoušej to. Ono kolikrát jsou to takový banality, že se nestačíme divit.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Tak to je hukot!!! Mě stál nový startér necelý pětilitr i s montáží...to je síla...to máš cenu od Opla?Facko píše:No tak auto uz v servise, mam zhoreny starter... fnuk no co uz.
cca 11 500skk stoji takze sila...
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Ono to nebolo skratom. Som si myslel ze mam baterku od... a pritom ako som ju daval dole tak mi skratla. Ale ten starter bol zhoreny uz predtym to nakoniec nemalo nic s baterkou.
A ten starter od oplu to je 16 000skk od Bosh 11 500skk, ale ze zrejme zozenie nieco z vrakoviska.
Inac dost moze ze na bezinove motory je starter lacnejsi, vsetko zavisi od motoru si myslim.
A ten starter od oplu to je 16 000skk od Bosh 11 500skk, ale ze zrejme zozenie nieco z vrakoviska.
Inac dost moze ze na bezinove motory je starter lacnejsi, vsetko zavisi od motoru si myslim.
Astra G 1.7DTi 3dvr. EDITION 2000