tepla klimatizace ;o)
tepla klimatizace ;o)
Aku teplotu by mal mat vyfukovany vzduch z klimatizace? Mam manualnu klimu, fuka to dost studene, ale...
je 30 stupnov vonku ale ked je to aj na maxime, nikdy mi to nevychladi tak, zeby mi bola az zima.. ;o) pamatam sa ze us chevy mi to ochladil tak ze som mrzol skoro az ;o)
da sa ta teplota nejako znizit este, alebo chladnejsie to uz nebude?
inak som si vsimol, ze pri zapnuti klimi sa mi zvysi spotreba, teda aspon palubny pocitac to tak ukazuje, je to normalne??
ked stojim tak zvycajne mi ukazuje spotrebu 1.3 litra/hodina ale ked zapnem klimu, tak sa to vysplha skoro az na 2 litre/ hodina...
je 30 stupnov vonku ale ked je to aj na maxime, nikdy mi to nevychladi tak, zeby mi bola az zima.. ;o) pamatam sa ze us chevy mi to ochladil tak ze som mrzol skoro az ;o)
da sa ta teplota nejako znizit este, alebo chladnejsie to uz nebude?
inak som si vsimol, ze pri zapnuti klimi sa mi zvysi spotreba, teda aspon palubny pocitac to tak ukazuje, je to normalne??
ked stojim tak zvycajne mi ukazuje spotrebu 1.3 litra/hodina ale ked zapnem klimu, tak sa to vysplha skoro az na 2 litre/ hodina...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Loni jsem to zkousel zmerit, bocni vydechy na palubce uzavreny, ventilace na 2ku a prepnuto na okno a predek. Merene digitalnim teplomerem zhruba 10 minut po nastartovani a zapnuti klimy, sonda strcena v jednom z prostrednich vydechu a po urcite dobe, kdy uz to skoro nelezlo dolu namereno 4,5°C- venkovni teplota dle displeje 29,5°C.
Mobil : 602318645