Ahoj! Mám X16SZR. Středový displej je omezen jen funkcemi času, datumu, venkovní teploty a infa z rádia. Ale když stisknu a podržím obě tlačítka u displeje, na displeji se asi na dvě sekundy objeví aktuální rychlost. Poté rychlost zmizí, celý displej se na sekundu rozsvítí a všechno je jak bylo. Nevíte někdo, jak lze rychlost na displeji zobrazit trvale? Díky!
Luky píše:Pak nevim, jak bys chtel prepinat mezi funkcema PP.
P.S. Jak jsi vubec prisel na ten dvojhmat zmacknout obe tlacitka?
Přišel jsem na to náhodou, když jsem se snažil nastavit hodiny
Takže ta funkce zobrazení rychlosti je pro selftest? Každopádně jsem si všimnul, že mi ručička na tacháči ukazuje o cca 10% víc než je údaj na tom displeji...
To aky mate dyspej, ze vam ukazuje aj aktualnu rychlost??
ja tam mam spotrebu aktualnu, stopky, priemernu rychlost, dojazd, pocet prejdenych a este nieco... ale aktualnu rychlost tam nemam, sa to da nejako zobrazit??
Cabuko píše:To aky mate dyspej, ze vam ukazuje aj aktualnu rychlost??
ja tam mam spotrebu aktualnu, stopky, priemernu rychlost, dojazd, pocet prejdenych a este nieco... ale aktualnu rychlost tam nemam, sa to da nejako zobrazit??
Pal. PC neukazuje rychlost jenom prumernou spotrebu..aktualni spotrebu...spotrebovane palivo v l...stopky..najete km....dojezd na nadrz v km...prumernou rychlost
Naposledy upravil(a) Certik dne 21 kvě 2007, 15:13, celkem upraveno 1 x.
Ta přesnost by mě taky zajímala. Když jsem porovnal ručičku a displej, ručička ukazuje o 10% víc. Takže od údaje ručičky si cca 10% uberu a podle toho jezdim. Takže v obci podle ručičky 60 a mimo obec 100. Teda jak kdy, samozřejmě Ovšem včera jsem dostal 1000,- za "70" v obci. Podle čeho se mám, sakra, řídit???