Alternátor
Alternátor
Zdravim. Chci se jenom zeptat co vidite kdyz se podivate zvrchu na alternator. Mam tam nejaky vnitrni zavit a tak me zajimalo jetli tam neco nechybi. Díík
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Reklama
Re: Alternátor
Boči píše:Zdravim. Chci se jenom zeptat co vidite kdyz se podivate zvrchu na alternator. Mam tam nejaky vnitrni zavit a tak me zajimalo jetli tam neco nechybi. Díík
No tak to by mě taky zajímalo,mam úplně stejnej "problém"jsem myslel jestli ještě není nějaký kyt přes altík,ale fakt nevím
1,6 16V X16XEL-kombi
r.v 2000 červená metalíza
r.v 2000 červená metalíza
Alternator
Ahoj,nevíte kde bych sehnal alternar na 1,6 16V,Klima.Za rozumnou cenu.Díky za rady.
Re: Alternator
Alternátor si nechej raději opravit,většinou to bývá diodový můstek.Přitom se mění uhlíky a ložiska.Určitě to vyjde levnějc než nový.Odhaduju tak do 4000tisíc.kukik20 píše:Ahoj,nevíte kde bych sehnal alternar na 1,6 16V,Klima.Za rozumnou cenu.Díky za rady.
No ono se mi znej i zakouřilo.Ja vím ale radši bych ho sehnal celej,potřebuji jezdit.Effe píše:Alternátor si nechej raději opravit,většinou to bývá diodový můstek.Přitom se mění uhlíky a ložiska.Určitě to vyjde levnějc než nový.Odhaduju tak do 4000tisíc.kukik20 píše:Ahoj,nevíte kde bych sehnal alternar na 1,6 16V,Klima.Za rozumnou cenu.Díky za rady.
tak to si připrav pěknej raneckukik20 píše:No ono se mi znej i zakouřilo.Ja vím ale radši bych ho sehnal celej,potřebuji jezdit.Effe píše:Alternátor si nechej raději opravit,většinou to bývá diodový můstek.Přitom se mění uhlíky a ložiska.Určitě to vyjde levnějc než nový.Odhaduju tak do 4000tisíc.kukik20 píše:Ahoj,nevíte kde bych sehnal alternar na 1,6 16V,Klima.Za rozumnou cenu.Díky za rady.
Už jsem sehnal,ale nevím jestly tam pujde je z 14 16V,ale je take 100A nevím jestly budou sedet drzaky a je za 2500kč.Effe píše:tak to si připrav pěknej raneckukik20 píše:No ono se mi znej i zakouřilo.Ja vím ale radši bych ho sehnal celej,potřebuji jezdit.Effe píše: Alternátor si nechej raději opravit,většinou to bývá diodový můstek.Přitom se mění uhlíky a ložiska.Určitě to vyjde levnějc než nový.Odhaduju tak do 4000tisíc.