Autoalarm MAGICAR 8000B

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
siminkuv

Autoalarm MAGICAR 8000B

Příspěvek od siminkuv » 21 bře 2007, 11:42

Ahoj, koupil jsem si na Opel ASTRA G Caravan 2.0 DTI 16V r.v. 12/2002 alarm Magicar 8000B, jelikoz Opelum moc nerozumim a v servise opel mi nikdo alarm nenamontuje, ale nevim presne jak se kde co pripojuje. Nejlepe bych potreboval nejaky planek elektroinstalace na tohoto Opela. V alarmu musim pripojit konektory - napajeni 12 V (nechci to pripojovat natvrdo k autobaterii ani na konektor v radiu) (pojistky mi nejdou z leve predni strany vysunout smerem ven, abych mohl zkusit promerit napeti kde bych to zjistil.

dalsi co to chce:
1 a 2 vystup na smerova svetla vodic dava +12V
4 zamykaci impuls (positiv nebo negativ)
5 odemykaci impuls
vystup rizeny dalkovym ovladacem urceny pro otvirani kufru, pri aktivaci da +12V impuls
* dverni spinace spinajici na +12V
* dverni spinace (-)
* vstup z parkovacich svetel (-)
* vstup z parkovacek (+)
* kufrovy spinac (-)
* pripojit na spinaci skrinku na vodic na kterem je +12V pri zapnutem zapalovani

Reklama

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 21 bře 2007, 18:46

No ja byť tebou, dám to zapojiť odbornej firme. Nie je to sranda. Už zopár RJ odišlo kvôli neodbornej montáži.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

Dave

Příspěvek od Dave » 23 bře 2007, 10:03

Já bych se toho tak nebál. Montoval jsem si sám magicar 9000 a šlo to. Schema tady někde najdeš. Musíš se v něm zorientovat a najdeš všechny dráty. Když tak ti ho pošlu emailem. Pozor ale na naprogramování ovladače. Já měl v návodu psáno tři krát po sobě rychle zapnout a vypnout zapalování a nějak my to nešlo tak jsem se snažil rychleji a zblbla my řídící jednotka chlazení. Stačilo jen přehrát v ní paměť ale sehnat jí :roll: Takže s tou rychlostí bych to nepřeháněl.
Opel Astra Caravan 2.0 DI

Odpovědět