Elektrorozvod do zadních reproduktorů

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Noxx
Kontaktovat uživatele:

Elektrorozvod do zadních reproduktorů

Příspěvek od Noxx » 10 bře 2007, 12:13

Nevítě někdo jestli v Gčkách r. v. 2006 je zavedená elektroinstalace do přípravy na reproduktory v zadních dveřích + výškáče vepředu a vzadu? Nechce se mi dávat Opelu 4000 za repro, nejraději bych si koupil repro jaké chci a sám si je tam hodil.
Astra 1.4 16V, r.v. 2006

Reklama

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 10 bře 2007, 14:38

Vím , že budu hnusnej , ale řešilo se to tady snad milionkrát . Zkus použít Hledat :wink:

Edit : Tady je to : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 31&start=0
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

Noxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxx » 11 bře 2007, 17:42

Řešit se tu repro si řešilo, ale jestli je v astře r. v. 2006 vyvydena elektroinstalace do zadních reproduktorů. Na to jsem bohužel odpověď nenašel, takže jestli někdo víte, tak dejte vědět.
Astra 1.4 16V, r.v. 2006

pepca

Příspěvek od pepca » 11 bře 2007, 17:47

Noxx píše:Řešit se tu repro si řešilo, ale jestli je v astře r. v. 2006 vyvydena elektroinstalace do zadních reproduktorů. Na to jsem bohužel odpověď nenašel, takže jestli někdo víte, tak dejte vědět.
:wink: no jestli jsem to měl na výškáče v zadních dveřích připravený u modelové řady 99,tak proč by to nemělo být připravené u novějšího,vlastně téměř nového modelu??sice je pravda že clasic je jaksi o některé věci ošizený,ale co se týče kabeláže na repro??nevím. :wink:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 11 bře 2007, 19:09

Dnes jsem se pokusil vymenit repro vzadu, kabely natazeny byly k vyskaci, ktery tam nebyl a dokonce i kabel na elektricky stahovani okynek, prestoze mam svihadla vzadu, to sem nepochopil, ale hodily by se...

Mam rv 98 model CLUB, teda to tam bylo nalepeny ale vybavy mam vic nez bych mel mit :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

pepca

Příspěvek od pepca » 11 bře 2007, 19:21

milosh píše:Dnes jsem se pokusil vymenit repro vzadu, kabely natazeny byly k vyskaci, ktery tam nebyl a dokonce i kabel na elektricky stahovani okynek, prestoze mam svihadla vzadu, to sem nepochopil, ale hodily by se...

Mam rv 98 model CLUB, teda to tam bylo nalepeny ale vybavy mam vic nez bych mel mit :D
:wink: jo ty kable které tam tedy jsou volné jsou na el.stahování???já nevěděl k čemu jsou :shock: jsem právě nejdříve nevěděl které budou na repráčky,já je totiž neměl vytažený do míst kde jsou osazení na výškáče,káble jsem měl uchycené zhruba ve prostřed dveří,tak již alespon vím k čemu jsou ty další volný,no stejně ale v zadu el.stahování nebude :( :D :wink:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 11 bře 2007, 19:24

jj, to by mela byt elektrika, aspon vepredu ma stejnej konektor :)
budu mit foto, dodam az mi prijde mailem od kamose co mel aparat :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 11 bře 2007, 21:49

Pepco, ty posledni klasiky jsou oholeny az hruza. Nedivil bych se, kdyby tam ten rozvod nebyl...
--- Astra G '98 1.4 16V ---

pepca

Příspěvek od pepca » 11 bře 2007, 21:52

Luky píše:Pepco, ty posledni klasiky jsou oholeny az hruza. Nedivil bych se, kdyby tam ten rozvod nebyl...
:shock: tak to je vážně smutné :( :shock:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 11 bře 2007, 22:05

tak foto i s moji rukou :D ten s bilou koncovkou je na vyskace a ten cerny jak u nej mam prostrednicek zrejme na to el. ovladani..

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 11 bře 2007, 22:09

:wink: jo,jo,takhle to tam nějak je,ale co nám to je platné,že,sehnat mechaniku,vyměnit,jiná tlačítka na ovládání ze předu,tlačítka do zadu,tapec bez díry na kličky a nevím co dalšího,možná se poštěstí to sehnat na vrakárně,ale co by to stálo,a pak,v zadu jezdí než dcera,a jezdit s otevřeným zadním oknem nemusím :D :wink:

Odpovědět